Wednesday, October 2, 2024
Home » Σούπερ σταρ Αντεγέμι οδήγησε την Ντόρτμουντ σε μυθική επτάρα επί της Σέλτικ!

Σούπερ σταρ Αντεγέμι οδήγησε την Ντόρτμουντ σε μυθική επτάρα επί της Σέλτικ!

0 comments

Η κορυφαία εμφάνιση για την 2η αγωνιστική του League Phase του Champions League, ανήκει αδιαμφισβήτητα στη Ντόρτμουντ και τον Αντεγέμι που διέλυσαν τη Σέλτικ με 7-1. Τρόμος των Σκοτσέζων ο νεαρός που πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 31 λεπτά με μία εμφάνιση μυθικών διαστάσεων.

Η αρχή έγινε με τον Τσαν να εκτελεί από τα 11 βήματα τον Σμάιχελ, με τον αρχηγό της Ντόρτμουν να κάνει το 1-0 στο 7’. Το μισό γκολ ανήκει στον Γκίτενς που με τρομερή ενέργεια μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, μέχρι να τον ανατρέψουν αντικανονικά οι αμυντικοί της Σέλτικ.

Οι Σκωτσέζοι αντέδρασαν και με τον Μαέντα μαζί με τη βοήθεια της τύχης ισοφάρισαν σε 1-1. Η μπάλα έφτασε στον Ιάπωνα μετά τη σέντρα του Ένγκελς και μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα του Κόμπελ. Ένα γκολ που σίγουρα η Σέλτικ θα το μετάνιωσε στην πορεία, καθώς στη συνέχεια έπιασε το… όπλο του ο Αντεγέμι.

Πριν προλάβουν να χαρούν οι φιλοξενούμενοι η Ντόρτμουντ είχε πάρει και πάλι το προβάδισμα. Οι Βεσταφαλοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αντεγέμι να παίρνει την πάσα του Μπραντ και να την μετατρέπει σε γκολ στο 11ο λεπτό. Ο Γερμανός δεν σταμάτησε εκεί, καθώς «πλήγωσε» ξανά τη Σέλτικ με έναν κεραυνό από φοβερά δύσκολη γωνία, ξεγελώντας και τον Δανό κίπερ που δεν πρόλαβε να αποσοβήσει το 3-1.

Η Ντόρτμουντ έστησε και πάλι την μπάλα στη λευκή βούλα στο 40ο λεπτό, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Αντεγέμι. Ο Γκιρασί ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και δίχως να λαθέψει πέτυχε με άνεση το 4-1.

Πριν ακόμη σωπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Αντεγέμι χτύπησε για τρίτη φορά. Στο 42ο λεπτό ο 22χρονος Γερμανός δοκίμασε την τύχη του από τα όρια της περιοχή και δεν απογοήτευσε, με την μπάλα να καταλήγει για πέμπτη συνολικά φορά στα δίχτυα του Σμάιχελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βεσταφαλοί πάτησαν λίγο το φρένο, όμως και πάλι σκόραραν. Στο 66ο λεπτό ο Γκιρασί με μία τρομερή ατομική προσπάθεια, ζάλισε την άμυνα των Σκοτσέζων και έστειλε με υπέροχο σουτ τη μπάλα στα βάθος της εστίας του αντίπαλου κίπερ.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Ενμέτσα, με τον 23χρονο χαφ να βρίσκεται στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και να πετυχαίνει το τελικό 7-1 στο 79ο λεπτό.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise