Sunday, September 29, 2024
Home » Σούπερ ντέρμπι πρωτοπόρων στην Πάφο!

Σούπερ ντέρμπι πρωτοπόρων στην Πάφο!

0 comments

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet| 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια|https://safergambling.gov.cy/| Η in2betκατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Με τρεις σημαντικούς αγώνες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο κλείνει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Στις 19:00 το βράδι της Κυριακής θα διεξαχθούν οι αγώνες Ομόνοια 29Μ-ΑΠΟΕΛ, Απόλλων-ΕΝΠ και Πάφος-Άρης.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και στις τρεις αναμετρήσεις με τα φώτα να πέφτουν στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Πάφο και Άρη. Οι δύο νέες δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν στο «Στέλιος Κυριακίδης» σε ένα κρας τεστ αντοχών.

Η γηπεδούχος Πάφος είναι αλάνθαστη μέχρι σήμερα με 4 στα 4 και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η ομάδα του Καρσέδο με 12 γκολ ενεργητικό και μόλις 2 παθητικό πραγματοποιεί φοβερό ξεκίνημα και απέναντι στον Άρη θέλει να δείξει σε όλους ότι φέτος δεν αστειεύεται.

Από την άλλη ο Άρης μετά το καλό ξεκίνημα και τις τρεις νίκες επί Καρμιώτισσας, Ομόνοιας 29Μ και Ομόνοιας Αραδίππου απώλεσε τους πρώτους του βαθμούς στο πρώτο του ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ψάχνει μια μεγάλη εμφάνιση και ο αγώνας στην Πάφο είναι η ιδανική ευκαιρία για να ξεμπουκώσει το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise