Thursday, September 19, 2024
Home » Σοκ για την οικογένεια Γιαμάλ: Μαχαιρώθηκε σε πάρκινγκ ο πατέρας του Λαμίν

Σοκ για την οικογένεια Γιαμάλ: Μαχαιρώθηκε σε πάρκινγκ ο πατέρας του Λαμίν

0 comments

Τεράστιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από την Ισπανία και κάνει πλέον το γύρο του κόσμου, αναφορικά με τονπατέρα του Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασραουί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής, ο πατέρας του νεαρού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, φέρεται πως το βράδυ της Τετάρτης (14/08)δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε πάρκινγκ στην περιοχή του Ματαρό.

Ο 34χρονος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Can Ruti» της Μπανταλόνας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.Όπως αναφέρει η «Marca», ο πατέρας του Γιαμάλ ενεπλάκη σε καυγά για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, με τον άτυχο άνδρα να δέχεται πάνω από μία μαχαιριές.

Ήδη, η τοπική αστυνομία έχει προχωρήσει στον εντοπισμό αρκετών μαρτύρων ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και τα αίτια της συμπλοκής. Πάντως, υπάρχουν «φωνές» που κάνουν λόγο για αντίποινα προς τον Νασραουί, για έναν άλλον τσακωμό στον οποίο είχε εμπλακεί.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More