Thursday, October 3, 2024
Home » Σλόβαν – ΑΠΟΕΛ 2-0: Τα αστέρια ξεθώριασαν στη Σλοβακία

Σλόβαν – ΑΠΟΕΛ 2-0: Τα αστέρια ξεθώριασαν στη Σλοβακία

0 comments

Με την πλάτη στον τοίχο θα υποδεχθεί τη Σλόβαν ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Τρίτης (13/8). Οι πρωταθλητές Κύπρου ηττήθηκαν με 0-2 από τους Σλοβάκους στην Μπρατισλάβα το βράδυ της Τετάρτης (7/8), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και για να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο των αστεριών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χρειάζεται να ανέβουν έναν Γολγοθά.

Το ματς

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν, έχοντας όμως την προσοχή στα μετόπισθεν. Το σουτ του Ντράζιτς, μετά την κεφαλιά πάσα του Μάγιερ στο 11’, ήταν η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή στο παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω.

Στο 25’ η Σλόβαν απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Στρέλετς αμαρκάριστο να κάνει την κεφαλιά και τον Μπέλετς να του ανάβει «κόκκινο». Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Το σουτ του Μπαρσεγιάν στο 33’ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 37’ ο Μπέλετς έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ο Κούτσκα βρέθηκε σε θέση βολής στο δεύτερο δοκάρι, μετά την αδράνεια του Σούσιτς, σούταρε με δύναμη, αλλά ο Σλοβένος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ κράτησε απαραβίαστη την εστία των πρωταθλητών Κύπρου. Το μακρινό σουτ του Τεχέρα στο 44’ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Τάκατς, στην καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Περισσότερα σε λίγο…

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σλόβαν (Βλαντιμίρ Βάις): Τάκατς, Μπλάκμαν, Κάσια, Γουίμερ, Ζουμπέρου, Κούτσκα, Μπάιριτς, Τόλιτς, Βάις (90′ Μαρσέλι), Στρέλετς (90’+2 Σόκε), Μπαρσεγκιάν (80′ Μακ)

ΑΠΟΕΛ (Νταβίδ Γκαγιέγο): Μπέλετς, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα, Εντονγκαλά (87′ Δώνης), Μαρκίνιος, Μάγιερ (75′ Ελ Αραμπί), Ντράζιτς (87′ Τσεπάκ).

Σκόρερ: Πέτροβιτς (αυτ.) 72′, Μακ 90’+3 / –

Κίτρινες: Μπάιριτς / Τεχέρα, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Άλαν Λίντχουντ (Ολλανδία)

Α’ Βοηθός: Ρότζιερ Χόνικ (Ολλανδία)

Β΄Βοηθός: Πάτρικ Ίνια (Ολλανδία)

4ος: Μαρκ Νάχτεγκαλ (Ολλανδία)

VAR: Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδία)

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

5′ Σέντρα του Κιντίγια από αριστερά, η μπάλα στην αγκαλιά του Τάκατς.

10′ Πατάει καλά ο ΑΠΟΕΛ. Η αρχική προσπάθεια της Σλόβαν να πιέσει δεν άγχωσε ιδιαίτερα τους γαλαζοκίτρινους (παίζουν με πορτοκαλί στολή σήμερα). Όσο περνά η ώρα η ομάδα του Γκαγιέγο γίνεται πιο απειλητική.

11′ Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Μάγιερ πάσασε με κεφαλιά στον Ντράζιτς, αυτός έκανε ωραία κίνηση και δημιούργησε χώρο στον εαυτό του για να σουτάρει, όμως δεν βρήκε στόχο.

18′ Κίτρινη κάρτα στον Τεχέρα, συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών και θα χάσει τον επαναληπτικό της Τρίτης, 13 Αυγούστου.

25′ Aπειλεί η Σλόβαν, πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους μετά από λάθος του Κιντίγια. Σέντρα ακριβείας από δεξιά, ο Στρέλετς αμαρκάριστος έκανε την κεφαλιά όμως ο Μπέλετς ήταν σε ετοιμότητα.

33′ Σουτ του Μπαρσεγιάν από πλάγια θέση εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλετς. Φωνές από τον Σλοβένο τερματοφύλακα στους συμπαίκτες του γιατί άφησαν κενούς χώρους. Φωνές και από τον Γκαγιέγο, ο οποίος ζητά από τους παίκτες του να είναι πιο προσεχτικοί στην κυκλοφορία της μπάλας.

35′ Κίτρινη κάρτα στον Σούσιτς.

37′ Τεράστια ευκαιρία για τη Σλόβαν, με τον Κούτσκα να πλασάρει από κοντά μετά από αδράνεια του Σούσιτς και τον Μπέλετς να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση.

44′ Μακρινό συρτό σουτ του Τεχέρα, ο Τάκατς απέκρουσε.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου

Screenshot 2024 08 07 221904

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

52′ H Σλόβαν πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς για την ώρα να βρίσκει διαδρόμους προς την εστία του Μπέλετς.

54′ Για ζέσταμα οι Ελ Αραμπί, Δώνης, Πολυκάρπου και Τσεπάκ.

56′ Ευκαιρία για τη Σλόβαν, ο Πέτροβιτς έχασε τη μπάλα από τον Στρέλετς, ο οποίος διένυσε αρκετά μέτρα με τη μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο Μπέλετς ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

58′ Σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ με τον Ντράζιτς, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Εντονγκαλά, ο οποίος πάσαρε στον Σέρβο. Ορθή η απόφαση.

59′ Σέντρα του Εντονγκαλά από δεξιά, ο Μαρκίνιος δεν είχε καλή ισορροπία και δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα.

67′ Κίτρινη κάρτα στον Κοσταντίνοφ, τρίτος παίκτης του ΑΠΟΕΛ που τιμωρείται, μετά τους Τεχέρα (χάνει τη ρεβάνς) και Σούσιτς.

71′ Kόρνερ του Κιντίγια, κεφαλιά του Ντβάλι η μπάλα έξω.

72′ Γκολ για τη Σλόβαν με αυτογκόλ του Πέτροβιτς, ακυρώνεται για οφσάιντ στον Μπαρσεγιάν στην αρχή της φάσης.

72′ Γίνεται έλεγχος από το VAR.

74′ ΓΚΟΛ για τη Σλόβαν μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR. Aυτογκόλ από τον Πέτροβιτς μετά από κάθετη πάσα του Τόλιτς και γύρισμα του Μπαρσεγιάν.

84′ Kίτρινη κάρτα στον Κάσια για φάουλ στον Ντράζιτς. Ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ…

85′ Εκτέλεσε το φάουλ ο Κιντίγια, κεφαλιά του Πέτροβιτς η μπάλα έξω.

90’+3 ΓΚΟΛ για τη Σλόβαν, 2-0 με τρομερό εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής από τον Μακ.

Τέλος αγώνα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise