Thursday, September 19, 2024
Home » «Σε προφορική συμφωνία με Άντονι Μαρσιάλ η ΑΕΚ»!

«Σε προφορική συμφωνία με Άντονι Μαρσιάλ η ΑΕΚ»!

0 comments

Για το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ πηγαίνει η ΑΕΚ, θέλοντας να ρίξει μία ακόμα «βόμβα» στο καυτό φετινό μεταγραφικό της παζάρι!

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο Ισπανό δημοσιογράφο της «Relevo» Ματέο Μορέτο, η «Ένωση» φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά!

Υπενθυμίζεται πως η περίπτωση του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ακούγεται πρώτη φορά για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς είχε παίξει «δυνατά» για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο, τότε η περίπτωση δεν προχώρησε.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 28χρονος δεξιοπόδαρος φορ βρισκόταν πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο, με το deal να χαλάει εξαιτίας των εξωπραγματικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, όπως ανέφεραν διεθνή Μέσα.

Αναμφίβολα, ο 30 φορές διεθνής στράικερ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα της πιάτσας που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα, με την ΑΕΚ να δίνει μεγάλη μάχη για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής και ίσως μία από τις κορυφαίες της ιστορίας της!

Ο εκρηκτικός άσος αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου κατέγραψε συνολικά 317 συμμετοχές με 90 γκολ και 47 ασίστ. Πέρσι, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεβίλλη, έχοντας μία μέτρια σεζόν με 12 αγώνες και μόλις 1 γκολ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More