Tuesday, September 17, 2024
Home » Ρόμα: Κάνει δικό της τον Ερμόσο από την Ατλέτικο και λέει αντίο στον Σμόλινγκ

Ρόμα: Κάνει δικό της τον Ερμόσο από την Ατλέτικο και λέει αντίο στον Σμόλινγκ

0 comments

Λίγο μετά από την έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, η Ρόμα προχωράει σε αλλαγή στα μετώπισθεν. Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το νέο πρόσωπο στο κέντρο της άμυνάς της θα είναι ο Μάριο Ερμόσο, με τον Ισπανό στόπερ να μένει ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο από την Ατλέτικο μετά από μία πενταετία στην Μαδρίτη και να μετακομίζει στο “Ολίμπικο” για την ομάδα του Ντανιέλε ντε Ρόσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτέρ του Ιταλού μεταγραφολόγου, ο 29χρονος θα υποβληθεί μέσα στην ημέρα σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2027, στο οποίο υπάρχει όρος που επιτρέπει και στις δύο πλευρές να διακόψουν τη συνεργασία τους έναν χρόνο νωρίτερα.

Η άφιξη του Ερμόσο στην ιταλική πρωτεύουσα σηματοδοτεί πάντως και μία αποχώρηση για τους Ρόμα, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει επίσης ότι ο Κρις Σμόλινγκ αποχωρεί από τους τζαλορόσι και οδεύει προς την Σαουδική Αραβία, με τον 34χρονο Άγγλο στόπερ να έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο εστών με την Αλ Φαχία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More