Wednesday, October 23, 2024
Home » Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Μονομαχία γιγάντων στο Champions League με αποδόσεις από τον Stoiximan

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Μονομαχία γιγάντων στο Champions League με αποδόσεις από τον Stoiximan

0 comments

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους τουStoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια |https://safergambling.gov.cy/| Ο Stoiximanκατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία του Champions League (14 τίτλοι), υποδέχεται απόψε στις 22:00 την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μια ομάδα με σταθερή παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση και δύο εμφανίσεις σε τελικούς. Ο αγώνας αυτός είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους της φάσης των ομίλων, με τις δύο ομάδες να φέρνουν στο γήπεδο το ειδικό βάρος τους και να προσφέρουν υψηλό θέαμα. Ο Stoiximan σας προσφέρει μοναδικές αποδόσεις για τους φίλους του στοιχήματος, για να απολαύσετε την ένταση του ματς ακόμη περισσότερο.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των 36 ομάδων της διοργάνωσης, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας τη δυναμική της. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη, βρίσκεται στη 17η θέση με μία νίκη και μία ήττα, κάτι που κάνει αυτόν τον αγώνα ακόμα πιο σημαντικό για τη συνέχιση της πορείας της. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ, με τη βαθιά της παράδοση στο Champions League, είναι το φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.55.

Η Ντόρτμουντ, με την εξαιρετική της φόρμα, προσφέρεται με απόδοση 6.36 για μια ενδεχόμενη εκτός έδρας νίκη, ενώ η ισοπαλία έχει απόδοση 5.03. Ο Stoiximan προσφέρει Super ενισχυμένες αποδόσεις το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν συνολικά άνω των 3,5 γκολ στην αναμέτρηση έχει απόδοση 3.15.

Στα ειδικά στοιχήματα, ο Stoiximan προσφέρει απόδοση 3.70 για να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ ο πρώτος σκόρερ τoυ ματς, ενώ από την πλευρά της Ντόρτμουντ, ο Σερού Γκιρασί, ένας από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς της σεζόν, έχει απόδοση 10.00 για να σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More