Tuesday, October 1, 2024
Home » Πώς ήταν ο ΑΠΟΕΛ πέρσι; Καμία σχέση…

Πώς ήταν ο ΑΠΟΕΛ πέρσι; Καμία σχέση…

0 comments

Οι πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος προσφέρονταν για αλάνθαστο σερί, βάσει της δυναμικότητας του ΑΠΟΕΛκαι των αντιπάλων που έβγαλε η κληρωτίδα (Παραλίμνι, Εθνικός, Καρμιώτισσα, Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια 29ης Μαΐου). Άλλη μία απόδειξη δηλαδή ότι από τη θεωρεία στην πράξη υπάρχει απόσταση…

Οι πρωταθλητές κλαίνε ήδη τους πέντε πρώτους βαθμούς τους, έχοντας υποπέσει σε δύο σοβαρές γκέλες. Την ταπεινωτική ήττα από τον Εθνικό (1-3) στη 2η αγωνιστική και το κυριακάτικο στραβοπάτημα ολκής απέναντι στην ουραγό Ομόνοια 29ης Μαΐου (0-0).

Ένα ανησυχητικό δείγμα για τους γαλαζοκίτρινους της τρέχουσας σεζόν, οι οποίοι έχουν ήδη περισσότερα… φάλτσα σε αντίστοιχα ματς από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Διότι η αρμάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο γκέλαρε μόλις σε ένα από τα 12 παιχνίδια που έδωσε με τις αποκαλούμενες μικρομεσαίες ομάδες στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει στα 11, μάζεψε τους 33 από τους 73 βαθμούς που του χάρισαν στο στέμμα, ενώ η εξαίρεση του κανόνα ήρθε στο 1-2 (πάλι) από τον Εθνικό στο Δασάκι.

Όταν όμως μία ομάδα πατά τόσο εύκολα την πεπονόφλουδα, ενώ διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να μην το πράξει, είναι ξεκάθαρο δείγμα έλλειψης συγκέντρωσης, σοβαρότητας και αποφασιστικότητας. Στοιχεία που προφανώς έλειψαν από τους ποδοσφαιριστές του Ζοζέ Ντομίνγκες στην Περιστερώνα.

Παίκτες που ούτε κατά διάνοια θύμιζαν εκείνους που γυάλιζε το μάτι τους σε κάθε ματς της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise