Thursday, September 19, 2024
Home » Προπονητής Μπράγκα: «Πολύ χαρούμενος αν μείνει ο Όρτα – Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμα»

Προπονητής Μπράγκα: «Πολύ χαρούμενος αν μείνει ο Όρτα – Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμα»

0 comments

Το θέμα του Αντρέ Όρτα καλά κρατεί, με τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αλλά και οι δηλώσεις των ανθρώπων της Μπράγκα να δίνουν και να παίρνουν.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στην περίπτωση του 28χρονου χαφ, λέγοντας πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα, ωστόσο τώρα ο προπονητής τα… γυρίζει.

Διότι ο Ντάνιελ Σόουζα ρωτήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον Όρτα, σημειώνοντας πως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού συνεχίζεται, αλλά αν παραμείνει στην Μπράγκα, τότε ο ίδιος θα είναι χαρούμενος.

«Είχα μια απευθείας συνομιλία μαζί του, υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, πριν ακόμα φτάσω. Από εκείνη τη στιγμή, η κατασκευή της ομάδας ήταν χωρίς να υπολογίζεται αυτός. Το ενδιαφέρον δεν εξαφανίστηκε, η διαπραγμάτευση μόνο κόλλησε. Γνωρίζω τα χαρακτηριστικά και προσαρμόζομαι σε αυτό που αρέσει στον παίκτη. Στο πλαίσιο της ενδεχόμενης εξόδου αναζήτησα άλλες λύσεις. Το πλαίσιο άλλαξε και θα πρέπει να προσαρμοστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος αν μείνει», τόνισε ο Σόουζα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More