Thursday, September 19, 2024
Home » Ποντένσε: Στον πάγκο κόντρα στην Τσέλσι

Ποντένσε: Στον πάγκο κόντρα στην Τσέλσι

0 comments

Ο Ντάνιελ Ποντένσε παραμένει το… καυτό μεταγραφικό θέμα στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο Νταβίντ Κάρμο αναμένεται να ντυθεί εκ νέου στα ερυθρόλευκα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει κάνει unfollow την Γουλβς από το Instagram, παραμένει στον αγγλικό σύλλογο και περιμένει τις εξελίξεις με την επιθυμία του ίδιου να είναι να αγωνίζεται και πάλι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Όπως σας αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες δίνουν για την απόκτησή του 6.000.000 ευρώ, ενώ η Αλ Σαμπάμπ εμφανίζεται πρόθυμη να προσφέρει μέχρι 7 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, εκτός των άλλων ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία βλέπει την αρμόδια επιτροπή δεν μπορεί να εγγυηθεί τα λεφτά όλου του συμβολαίου.

Προς το παρόν, ο Γκάρι Ο΄Νιλ τον υπολογίζει έχοντας τον όμως στον πάγκο κόντρα στην Τσέλσι στο Μολινό, ενώ θυμίζουμε ότι απέναντι στην Αρσεναλ τον πέρασε στο ματς και πάλι ως αλλαγή για 15′.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More