Monday, October 28, 2024
Home » Ποιο ντέρμπι; Έκανε εκδρομή στη Μασσαλία η τρομερή Παρί και έμεινε μόνη πρώτη!

Ποιο ντέρμπι; Έκανε εκδρομή στη Μασσαλία η τρομερή Παρί και έμεινε μόνη πρώτη!

0 comments

Ιδανικό βράδυ για την Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε σάρωσε με σκορ 3-0 τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία θριαμβεύοντας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Παριζιάνοι εκμεταλλεύτηκαν την «γκέλα» της Μονακό ώστε να μείνουν μόνοι στην κορυφή με 23 βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι τα έκαναν από νωρίς… όλα λάθος και έδωσαν στην Παρί το δικαίωμα να «καθαρίσει» το παιχνίδι γρήγορα. Μόλις στο 7ο λεπτό, μία ασταθής απόκρουση του Χερόνιμο Ρούλι άφησε μόνο του προ κενής εστίας τον Ζοάο Νέβες, που πλάσαρε εύκολα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Μερικά λεπτά αργότερα, στο 20′, ο Αμινέ Αρί έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μαρκίνιος και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Μαρσέιγ, στο 29′ ο Λεονάρντο Μπαλέρντι έπαθε black-out και έστειλε μόνος του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με την Παρί να παίρνει προβάδισμα 2-0.
Στο 40′, ο συνήθης «ύποπτος», Μπραντλεΐ Μπαρκολά, βρήκε δίχτυα προ κενής εστίας και έφτασε τα 8 γκολ σε 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, υπογράφοντας παράλληλα τον θρίαμβο της Παρί στη Μασσαλία, αφού η Μαρσέιγ των 10 παικτών δεν είχε βεβαίως αντίδραση.

Στα ματς που έλαβαν χώρα νωρίτερα, η Μονακό υπέστη την πρώτη της ήττα στη σεζόν! Οι Μονεγάσκοι έχασαν με σκορ 2-1 στην έδρα της Νις, με αποτέλεσμα να πέσουν από την κορυφή, στην οποία ισοβαθμούσαν με την Παρί.
Μάλιστα, η Μονακό προηγήθηκε στο σκορ με τον Εμπολό στο 39′, όμως πλήρωσε τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όταν ισοφαρίστηκε από τον Εβάν Γκεσάν και είδε τον Βάντερσον να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος, η Νις βρήκε στο 71′ γκολ με τον Γκαετάν Λαμπόρντ και κράτησε το υπέρ της 2-1 μέχρι το φινάλε, ανεβαίνοντας στους 13 βαθμούς και πλησιάζοντας στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Τεράστια νίκη στη μάχη της παραμονής πήρε η Τουλούζ, που διέλυσε με σκορ 3-0 εκτός έδρας την ουραγό Μονπελιέ, χάρη στον απίθανο Ζακαριά Αμπουκλάλ, που είχε δύο γκολ και ασίστ για την ομάδα του. Τέλος, η Στρασμπούρ συνέχισε να δείχνει εξαιρετικό αγωνιστική πρόσωπο, καθώς νίκησε 3-1 τη Ναντ και ανέβηκε στην 9η θέση με 2 γκολ του Αντρέι Σάντος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More