Thursday, September 19, 2024
Home » Πληροφορίες για θετικό δείγμα ντόπινγκ στην ελληνική ομάδα

Πληροφορίες για θετικό δείγμα ντόπινγκ στην ελληνική ομάδα

0 comments

Ο ΣΕΓΑΣ φέρεται να ενημερώθηκε για θετικό δείγμα μέλους της ελληνικής αποστολής που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Την είδηση αυτή έφερε στο φως η ελλαδική ιστοσελίδα sportsfeed.gr και ήδη αναμεταδίδεται σε άλλα ΜΜΕ.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ του sportsfeed.gr, η αθλήτρια που βρέθηκε με θετικό δείγμα, έχει ήδη αγωνιστεί. Προστίθεται ότι ενημερώθηκε επίσημα για απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της πριν αγωνιστεί. Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως σε περίπτωση που συνέχιζε στους Αγώνες (προκρινόταν) δε θα της επιτρέπονταν να αγωνιστεί (στον τελικό).

Διευκρινίζεται ακόμη ότι η αθλήτρια ενημερώθηκε μαζί με τον ΣΕΓΑΣ και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Πλέον απομένει η εξέταση του δεύτερου δείγματος, το οποίο αν είναι επίσης θετικό θα επιφέρει την τιμωρία της αθλήτριας.

Εξάλλου, στο sports24 σημειώνεται: «Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Ελένη Πόλακ παραδέχθηκε δημόσια με δηλώσεις που έκανε στη μεικτή ζώνη πως “πριν τρεις μέρες βρέθηκε κάτι στα ούρα μου, το οποίο ήταν από κρέας και ήθελα πάρα πολύ να το πω, το ξέχασα έξω. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου πρωτεΐνες. Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου συμπληρώματα. Ήμουν τρεις μέρες πάρα πολύ χάλια πριν έρθω εδώ, που δεν θεωρώ ότι ήταν αυτό, δεν το λέω σαν δικαιολογία. Να προσέχει ο κόσμος τι τρώει.

Ήταν πολύ λιγότερο από το απαγορευμένο, προφανώς και για αυτό δεν αποκλείστηκα και κατάφερα να αγωνιστώ κανονικά. Απλά θέλω να πω στον κόσμο να προσέχει τι τρώει, τι δίνει στα παιδιά του. Εγώ έχω θέμα με το σίδηρό μου και πρέπει να τρώω καθημερινά κόκκινο κρέας. Κι αυτό από ότι φαίνεται βρίσκεται στα κόκκινα κρέατα, στα πουλερικά, αρνί, χοίρο, δηλαδή όλα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More