Friday, September 27, 2024
Home » Πετρίδης: «Αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες – Έχουμε την ποιότητα για το πρωτάθλημα»

Πετρίδης: «Αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες – Έχουμε την ποιότητα για το πρωτάθλημα»

0 comments

Ικανοποιημένος για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ επί της Πάφος FC (1-0) και πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την ποιότητα για να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Μιλώντας στον Άλφα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως έγινε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Κύπρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στους παίκτες προπονητές στον κόσμο μας που έδωσε το παρών του με έντονη παρουσία. Ήταν ένα καλό ποιοτικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, Αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες, οι πιο φορμαρισμένες αυτή τη στιγμή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι ένας τίτλος. Στόχος μας όπως πάντα είναι το πρωτάθλημα. Ελπίζω και φέτος να τα καταφέρουμε. Μακρύς ο δρόμος, δύσκολο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχουμε την ομάδα και την ποιότητα».

Πιστεύετε με αυτά που είδατε και απόψε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ισχυρός για να παραμείνει στην κορυφή; «Αν υπολογίσετε ότι έχουμε και παίκτες πρωτοκλασάτους από το ρόστερ το σημερινό όπως Πίζι και ο Μάιερ, είμαστε ευχαριστημένοι με τις κινήσεις που κάναμε».

Για το γηπεδικό και την ανάρτηση που έκανε: «Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που έδιναν κάποιο μήνυμα ότι προχωράει το γήπεδο. Και για να σταματήσει ο κόσμος σεβόμενος προς την οικογένεια του κ. Ιορδανούς που έχασε τη ζωή του, είπαμε ότι το κάθε τι θα ανακοινωθεί στην ώρα του και αυτό ισχύει και τώρα που σας μιλάω. Εμείς συνεχίζουμε τις διεργασίες και τα οποιαδήποτε άλλα στις κατάλληλη ώρα θα το κάνουμε».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Τώρα ξεκινήσαμε, υπάρχουν τα συμβόλαια και οι όροι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτό».

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise