Friday, September 20, 2024
Home » Πετρέσκου: «Μου φάνηκε ότι ο διαιτητής ήταν Κύπριος»

Πετρέσκου: «Μου φάνηκε ότι ο διαιτητής ήταν Κύπριος»

0 comments

Ο Νταν Πετρέσκου, προπονητής της CFR Cluj, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στον ψεσινό αγώνα απέναντι στην Πάφος FC, ωστόσο εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Η αντίδρασή του επικεντρώθηκε κυρίως στην κόκκινη κάρτα που δόθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα στον Ντέακ, την οποία θεώρησε καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Πετρέσκου τόνισε ότι όσο το παιχνίδι παιζόταν με ίσους όρους, η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική και είχε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, μετά την αποβολή, η κατάσταση άλλαξε δραματικά.

Αναλυτικά:

«Όσο παίζαμε 11-11 ήταν ένα ισορροπημένο ματς, ήμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η κόκκινη κάρτα άλλαξε τα πάντα. Ανησυχώ για τη διαιτησία. Μου φάνηκε ότι ο διαιτητής ήταν Κύπριος, δεν έχω ξαναδεί τέτοιους διαιτητές στο σπίτι μας!

Μείναμε καλά ως ομάδα, χωρίς λίγη τύχη δεν μπορείς να κερδίσεις στην Ευρώπη, αλλά τα αγόρια έμειναν καλά και έμειναν συμπαγείς.

Παίζουμε σε μια εβδομάδα τη ρεβάνς, έχουν παίκτες κορυφαίου επιπέδου».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More