Tuesday, September 17, 2024
Home » Πετεβίνος: Έβαλε ψηλά τον πήχη του ΑΠΟΕΛ, αλλά… έχρισε φαβορί τη Σλόβαν

Πετεβίνος: Έβαλε ψηλά τον πήχη του ΑΠΟΕΛ, αλλά… έχρισε φαβορί τη Σλόβαν

0 comments

Λίγο πριν από την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛγια την Μπρατισλάβα, όπου θα διεξαχθεί το αυριανό πρώτο ματς με τη Σλόβαν, ο Νεκτάριος Πετεβίνος παραχώρησε τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων έχρισε φαβορί τη σλοβακική ομάδα, ωστόσο δεν παρέλειψε να τοποθετήσει ψηλά τον πήχη των στόχων που έχουν τεθεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το αρχικό σχόλιό του: «Ξέρουμε ότι σε κάθε προκριματικό το ύψος του εμποδίου θα είναι μεγαλύτερο. Με βάση το πρόσφατο παρελθόν αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που χαρακτηρίζεται σαν το φαβορί. Πάμε να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Μπορούμε να πάμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στόχος στο πρώτο παιχνίδι είναι αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ».

Ακολούθως αναφέρθηκε τον τρόπο που προσεγγίζουν οι γαλαζοκίτρινοι τα ματς με τη Σλόβαν: «Κοιτάζουμε πάντα το ερχόμενο παιχνίδι. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο, τώρα κοιτάζουμε τον επόμενο και θα επαναλάβω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε τον πήχη του στόχου μας ψηλά επειδή τα τελευταία 15 χρόνια ο ΑΠΟΕΛ έχει ευρωπαϊκή ιστορία που την καθόρισε το ίδιο με τα επιτεύγματά του και αυτήν ακολουθούμε».

Σε ερώτηση για τον αριθμό των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στην Μπρατισλάβα, απάντησε: «Φτάσαμε στα 300 εισιτήρια διαδικτυακά και όσοι ταξιδέψουν θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν εισιτήριο μέχρι την Τετάρτη στις 16:00 μόνο διαδικτυακά. Με βάση την προπώληση και τα μηνύματα περιμένουμε γύρω στους 400 οπαδούς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Όλα μια χαρά. Είναι δεδομένη η απουσία του Σαρφό. Ο κύριος Γκαγιέγο δούλεψε με αυτό το δεδομένο και τα υπόλοιπα είναι καλά».

Για τις κληρώσεις των πλέι οφ: «Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολούν. Η αντίληψή μας, όσον αφορά στον 3ο προκριματικό και τα πλέι οφ, είναι ότι έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Πάμε βήμα-βήμα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα πλέι οφ παρά μόνο ο 3ος προκριματικός».

Για την προπώληση του επαναληπτικού: «Φτάνει σχεδόν τις 12.000 και από κει και πέρα περιμένουμε sold out. Είμαστε ήδη σε League Phase και πάμε να το αναβαθμίσουμε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More