Monday, October 14, 2024
Home » Περιπέτεια με τροφική δηλητηρίαση για την εθνική πόλο Κ15 στη Μάλτα – Ο ΚΟΑ ρίχνει την ευθύνη στην Ομοσπονδία

Περιπέτεια με τροφική δηλητηρίαση για την εθνική πόλο Κ15 στη Μάλτα – Ο ΚΟΑ ρίχνει την ευθύνη στην Ομοσπονδία

0 comments

Στην Κύπρο επέστρεψε εσπευσμένα η αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο κάτω των 15 ετών, καθώς 13 από τα 14 παιδιά της κυπριακής ομάδας υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, τα 13 παιδιά μαζί και τρεις συνοδοί τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Μάλτα. Ένα παιδί κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ τα υπόλοιπα με συγκατάθεση των γονέων τους επέστρεψαν χθες βράδυ στην Κύπρο.

Μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να γίνει διάγνωση για το τι προκάλεσε την τροφική δηλητηρίαση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συγγενείς των παιδιών εξέφρασαν παράπονα για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΚΟΑ το περιστατικό.

Λίγο πριν το μεσημέρι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει πως ουδέποτε έλαβε γνώση για τη συγκεκριμένη αποστολή στη Μάλτα, ως είθισται να είναι η πρακτική των Ομοσπονδιών σ’ αυτές τις περιπτώσεις. «Ως εκ τούτου, την αποκλειστική ευθύνη για την αποστολή είχε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΟΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αναφορικά με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» για την τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν τα 13 από τα 14 παιδιά της Εθνικής Ομάδας Πόλο Κ15, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα.

Στο ρεπορτάζ τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι “συγγενείς των παιδιών εξέφρασαν παράπονα για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΚΟΑ το όλο ζήτημα. Δεν ήξεραν αν θα υπήρχε κάποιος χθες για να υποβληθούν σε κάποιες εξετάσεις τα παιδιά πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους, υπήρχε μία ασαφής κατάσταση”. Ο ΚΟΑ διευκρινίζει ότι ουδέποτε έλαβε γνώση για τη συγκεκριμένη αποστολή στη Μάλτα, ως είθισται να είναι η πρακτική των Ομοσπονδιών σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ως εκ τούτου, την αποκλειστική ευθύνη για την αποστολή είχε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης.

Ευχόμαστε, δε, ταχεία ανάρρωση σε όλα τα παιδιά της κυπριακής αποστολής».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More