Thursday, September 19, 2024
Home » Παραμένει… Παφίτης ο Γιόζεφ Κβίντα

Παραμένει… Παφίτης ο Γιόζεφ Κβίντα

0 comments

Τράβηξε για πολύ το θέμα Γιόζεφ Κβίντα και κατά πόσο μένει ή αποχωρεί από την Πάφος FC. Εν τέλει, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει στην παφιακή ομάδα και βρίσκεται στη διάθεση του Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Η πιο πάνω εξέλιξη προέκυψε μετά και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστές να παραμείνει στην Πάφος FC, παρόλο που είχε προκύψει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Ο 27χρονος στόπερ, θεωρείται ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά και η παραμονή του στην ομάδα δίνει άλλη μια ποιοτική επιλογή στον Καρσέδο. Η όποια παρεξήγηση θεωρείται λήξαν και ο Κβίντα έθεσε εαυτόν στην τεχνική ηγεσία.

Εξάλλου, σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η πιθανή απόκτηση του Λούκας Μπέιγκερ, όπως έγινε αναφορά σε δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας transfery.info. Όπως αναφέρεται, ο ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση της Πάφος FC, καθώς ελπίζει να οριστικοποιήσει την μετεγγραφή του στην Μποντρούμ. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος απέκτησε τον 20χρονο στόπερ, Μεχντί Μπουκαμίρ με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική Σαρλερουά και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Την ίδια ώρα, η παφιακή ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα, που είναι το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Στόχος να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, στο πρώτο φετινό επίσημο ματς στην έδρα της.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More