Sunday, October 6, 2024
Home » Παραλίμνι: Πιο δύσκολη αποστολή δεν μπορούσε να έχει…

Παραλίμνι: Πιο δύσκολη αποστολή δεν μπορούσε να έχει…

0 comments

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Απέναντι στην… αφηνιασμένη Πάφος FC, που προέρχεται από την εκτός έδρας ευρωπαϊκή «τεσσάρα» επί της Πετροκούμπ, η αποστολή της ομάδας του Παραλιμνίου κρίνεται ως εξαιρετικά δύσκολη. Καλύτερα, πιο δύσκολη δεν μπορούσε να ήταν, έστω κι αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου».

Άλλωστε, οι βυσσινί στην έδρα τους μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, έχασαν από τις Καρμιώτισσα, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια Αραδίππου, μάλιστα χωρίς να πετύχουν γκολ. Θα πρέπει να κάνουν πολλά καλά στο παιχνίδι τους οι βυσσινί για να ελπίζουν σε βαθμολογικό κέρδος. Ο Όρι Γκούτμαν, που βρίσκεται υπό πίεση, θα παρατάξει την ομάδα του με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, σε προσπάθεια να περιορίσει το επιθετικό παιχνίδι της αντιπάλου του.

Άλλωστε, η Πάφος FC διαθέτει γρήγορους και ικανούς παίκτες μεσοεπιθετικά και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά. Επίσης, το Παραλίμνι θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τα όποια σημάδια κούρασης ενδέχεται να παρουσιάσει η παφιακή ομάδα, που έδωσε ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη. Επανέρχεται ο ο Μιχάλης Χαραλάμπους που εξέτισε την ποινή του και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής. Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει και ο Γκότλιεπ. Ερωτηματικό αποτελεί ο Μεντί.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More