Tuesday, September 24, 2024
Home » Παραλίμνι – Ομόνοια Αρ.: Για το βαθμολογικό και το ψυχολογικό αβαντάζ

Παραλίμνι – Ομόνοια Αρ.: Για το βαθμολογικό και το ψυχολογικό αβαντάζ

0 comments

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις νεοφώτιστες ομάδες του Παραλιμνίου και της Ομόνοιας Αραδίππου στο «Τάσος Μάρκου» (19:00, Cytavision1), ρίχνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος ομάδα με τρεις βαθμούς, απόρροια της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου εκτός έδρας και η φιλοξενούμενη με ένα βαθμό που απέσπασε στην πρεμιέρα απέναντι στην Ανόρθωση, θέλουν το τρίποντο. Έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία και αν προκύψει νικήτρια θα ανακτήσει βαθμολογικό και κυρίως ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας.

Οι βυσσινί θα θελήσουν να αξιοποιήσουν για πρώτη φορά την έδρα τους, αφού στο πρώτο εντός έδρας ματς δέχθηκαν την ήττα (0-1) από την Καρμιώτισσα. Για να το πετύχουν θα πρέπει να αλλάξουν πολλά σε σχέση με την εμφάνισή τους με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Τετάρτη.

Ο Γκούτμαν έχει περισσότερες επιλογές και δεδομένα θα προβεί σε αλλαγές. Τα «περιστέρια», που προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες, θα ψάξουν το πρώτο τους γκολ στη σεζόν, προσδοκώντας ότι θα είναι και αρκετό για να τους οδηγήσει στην επιτυχία. Ο Μαρτίνς θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές των προηγούμενων αγώνων, αναμένοντας την ομάδα του να είναι αποτελεσματική.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More