Monday, October 7, 2024
Home » Παραλίμνι: Απολυτήριο σε Όρι Γκούτμαν, ψάχνουν τον διάδοχο

Παραλίμνι: Απολυτήριο σε Όρι Γκούτμαν, ψάχνουν τον διάδοχο

0 comments

Παρελθόν αποτελεί από την Ένωση Nέων Παραλιμνίου πρέπει να θεωρείται ο Όρι Γκούτμαν. Ο Ισραηλινός προπονητής απέτυχε παταγωδώς και οδηγείται στην πόρτα της εξόδου.

Η απόφαση για απόλυση του Γκούτμαν είναι οριστική και ήδη η διοίκηση βρίσκεται στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Οι διοικούντες ήθελαν πάρα πολύ τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, τον προσέγγισαν εδώ και μέρες, όμως ο Σκοπιανός τεχνικός προτίμησε τη Νέα Σαλαμίνα.

Το Παραλίμνι, παρά την τεράστια προσπάθεια, δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι με την Πάφος FC. Αρκετοί παράγοντες συνέβαλαν σε αυτή την ήττα. Πρώτον, η διαιτησία αρνήθηκε πέναλτι στους βυσσινί όταν το σκορ ήταν στο 1-1, ενώ αμέσως μετά η αντίπαλος έκανε το 2-1. Δεύτερον, οι λανθασμένες αποφάσεις του Όρι Γκούτμαν, όπως οι αλλαγές θέσεων και παικτών. Τρίτον, η έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας, που οδήγησε σε τρεις κόκκινες κάρτες (Μεντί, Σαμ, Γιατσούκοβιτς).

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More