Wednesday, September 25, 2024
Home » Παπασταύρου: Οι επαφές με τρεις επιθετικούς, ο Αραούχο, τα δεδομένα με Λοΐζου και η εγγραφή Μπέζους

Παπασταύρου: Οι επαφές με τρεις επιθετικούς, ο Αραούχο, τα δεδομένα με Λοΐζου και η εγγραφή Μπέζους

0 comments

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος των πρασίνων ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Goal N’ Roll» της Cytavision και δεν έκρυψε πως μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δήλωσε ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας στην αρχή της σεζόν, τη δουλειά που έγινε στον προγραμματισμό της ομάδας και ανέφερε πως είναι σε επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές για τη μετεγγραφή του επιθετικού, χωρίς να μπαίνει σε ονοματολογία. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων σημείωσε πως για την ώρα δεν προκύπτει πρόταση ικανοποιητική για τον Λοΐζο Λοΐζου και υπογράμμισε πως εάν δεν το ζητήσει ο προπονητής δεν θα επιστρέψει στη δράση. Οριστικά εκτός πλάνων οι Κασάμα και Μπάζιτς, τη θέση του οποίου στο ρόστερ θα πάρει ο Μπέζους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αρχίσαμε πολύ καλά, φαίνεται από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις. Θέλουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος. Ο κόσμος πάντα αυτό θέλει, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος βλέπει πως χτίσαμε κάτι αξιόλογο. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, έχει ενέργεια και πάθος».

Για το τι άλλαξε στην Ομόνοια σε σχέση με προηγούμενα χρόνια: «Ακολουθήσαμε καλύτερα τις ανάλογες διαδικασίες. Δεν τις αλλάξαμε, απλά κάναμε καλύτερη δουλειά. Αλλάξαμε άτομα που δουλεύουν στην Ομόνοια. Ξέραμε πως θα παραμείνει ο Αναστασίου. Ήξερε τους παίκτες και έχτισε την Ομόνοια που βλέπουμε σήμερα. Για να πετύχει, έπρεπε να δουλέψουν καλά με τον Νταμπράουσκας. Είναι πολύ καλή η σχέση τους. Νομίζω πως γι’ αυτό πάμε πολύ καλά».

Για τον Νταμπράουσκας, τι άνθρωπος είναι; «Είναι δουλευτής. Ξυπνά και κοιμάται με το ποδόσφαιρο. Πώς θα βελτιώσει τους παίκτες του».

Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό: «Έχουμε μια ανοικτή θέση. Δεν σχεδιάζουμε άλλη κίνηση. Ελπίζω πως θα βρούμε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά. Θα φέρναμε επιθετικό είτε προκρινόμασταν ή όχι στη League Phase. Μιλάμε με τρεις ποδοσφαιριστές».

Είναι και ο Αραούχο ανάμεσα σε αυτούς; «Προτιμώ να μην αναφέρω ονόματα. Θέλουμε το κάτι διαφορετικό».

Αν βλέπουν μόνο στην Ελλάδα για την εν λόγω μετεγγραφή: «Βλέπουμε και στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Από την Ελλάδα ξέρουν την κουλτούρα, ο Αναστασίου τους γνωρίζει. Θα περιμένουμε μέχρι τις 7/4, δεν φαίνεται πως έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό, και αν ανησύχησε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κάποια ανησυχία, ερχόμασταν από ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ευρώπη. Κάναμε πολλές αλλαγές, σίγουρα είχαμε σιωπηλή ανησυχία. Είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Φέτος έχουμε πολλή βάθος. Μπαίνουν οι αλλαγές και βλέπεις ότι δεν χάνεται η ποιότητα. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει, να δείξει ότι αξίζει. Αυτό μας καθησυχάζει ότι η σεζόν θα πάει καλά».

Αν άλλαξε κάτι με τον Λοΐζου: «Δεν άλλαξε κάτι, είναι εκτός πλάνων. Μιλάμε με κάποιες ομάδες αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάτι που να ικανοποιεί την Ομόνοια. Δεν θα αλλάξει η απόφαση της ομάδας εκτός αν αλλάξει στάση ο προπονητής. Για τον Κασάμα δεν αλλάζει, είναι και θα παραμείνει εκτός πλάνων. Το ιατρικό τιμ πιστεύει πως ο Μπέζους θα είναι έτοιμος Οκτώβριο-Νοέμβριο και έτσι θα εγγραφεί. Δεν θα εγγραφεί ο Μπάκιτς».

Για τα περισσότερα από 10.000 διαρκείας και την χωρητικότητα του νέου γηπέδου: «Ειδικά φέτος ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια. Είναι πολύ χαρούμενοι οι παίκτες για την στήριξη. Όπως μελετήσαμε τις σεζόν, νιώθαμε πως οι 16.000 είναι αρκετές. Ο κόσμος προσπαθεί να μας πείσει πως δεν είναι. Θέλουμε το νέο γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο. Θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι».

Για το νέο έργο: «Θέλουμε να χτίσουμε γραφεία που θα δοθούν σε άλλες εταιρείες, ξενοδοχείο, εστίες για τους ξένους παίκτες. Θα έχει καταστήματα, διάφορα και εστίασης. Ότι μας επιτρέπει ο νόμος. Να είναι παραπάνω από ένα γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο να αγοράσουμε όλα τα τεμάχια. 15 συμβόλαια. Γι’ αυτό μας πήρε τόσο χρόνο. Δεν έχει πολλές ομάδες στην Κύπρο που μπορούν να έχουν έσοδα 15.000.000 ευρώ. Αυτό προσπαθούμε, να μεγαλώσουμε τα έσοδα ώστε να μην χρειάζεται να βάζω εγώ λεφτά».

Για τις καταγγελίες στην Αστυνομία, αν υπάρχει νεότερο: «Δεν έγινε κάτι. Με απογοητεύει αλλά δεν με εκπλήττει».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More