Tuesday, September 24, 2024
Home » ΠΑΟΚ: Χωρίς Τόμας και Τσιφτσή η αποστολή για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τόμας και Τσιφτσή η αποστολή για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ

0 comments

Την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της αυριανής (25/09, 22:00) αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (24/09) ο ΠΑΟΚ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναχωρήσουν το σήμερα το απόγευμα με προορισμό την Τουρκία, καθώς, στις 20:00, είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των «ασπρόμαυρων».

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στην Πόλη για το ματς στο «Ali Sami Yen», χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Όπως ήταν γνωστό, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής, ενώ, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More