Monday, September 16, 2024
Home » ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Μεϊτέ

0 comments

Ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Φεντόρ Τσάλοφ ολοκληρώνει την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και θέλει να συμπληρώσει το παζλ των κινήσεων που είχε ζητήσει εξ αρχής ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την απόκτηση ενός χαφ και, σε δεύτερο χρόνο, ενός ακραίου αμυντικού.

Στο θέμα του μέσου για τον προπονητή του Δικεφάλου η πρώτη επιλογή είναι πάντα ο Σουαλιό Μεϊτέ τον οποίο ο 55χρονος τεχνικός θεωρεί αγωνιστικά την καλύτερη δυνατή λύση. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πόσο κομβικός υπήρξε την περασμένη σεζόν στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο Μεϊτέ, που μέχρι τώρα δεν είχε απαντήσει στην πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ, ζητώντας συνεχώς επιπλέον χρόνο, έριξε γέφυρες στους ανθρώπους της ομάδας. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε για να ενημερωθεί αν η πρόταση που του έχει γίνει παραμένει ενεργή, δείχνοντας τάσεις επιστροφής.

Το ζήτημα όμως είναι ότι η στάση του απέναντι στους ασπρόμαυρους τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει δυσφορία στα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια του Δικεφάλου και συγκεκριμένα στον Ιβάν Σαββίδη.

Και αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε συμφωνία με την Μπενφίκα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Γάλλου μέσου, η οποία ωστόσο δεν προχώρησε. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών απέσυραν την πρόταση προς τον παίκτη που περίμενε να προχωρήσει έμπρακτα το ενδιαφέρον που είχαν δείξει για αυτόν ομάδες από τη Σαουδική Αραβία.

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη.

Ποια είναι λοιπόν τα δεδομένα; Από τη μια υπάρχει η ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη, όπως από την άλλη η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει και πάλι τον Μεϊτέ στην ομάδα του.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πάντως μετρά πολύ την άποψη του Ρουμάνου τεχνικού, γεγονός που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, αν πράγματι η επαναπροσέγγιση του Μεϊτέ είναι ενδεικτική των προθέσεων του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More