Tuesday, September 17, 2024
Home » ΠΑΟΚ: Ο γνώριμος Χαραλάμπους και η αλληλοεκτίμησή του με τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ο γνώριμος Χαραλάμπους και η αλληλοεκτίμησή του με τον Λουτσέσκου

0 comments

Μία εκ των Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα Play Off του Champions League, εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο της Μάλμε.

Ετσι ο Δικέφαλος θα βρίσκεται μια ανάσα από το πρώτο League Phase της διοργάνωσης και απέναντί του ίσως σταθεί ένας παλιός γνώριμος.

Βλέπετε στον πάγκο της ρουμανικής ομάδας βρίσκεται ο Ηλία Χαραλάμπους και ο παλαίμαχος Κύπριος αριστερός μπακ που ήταν παλαιότερα για τρεις σεζόν… κάτοικος Τούμπας, θα έχει την ευκαιρία να τα πει με γνωστούς και φίλους.

Ηταν καλοκαίρι του 2005 όταν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το club, ως ελεύθερος τότε από την Ομόνοια και μετά την ανακοίνωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο σωματείο και θα δώσω τα πάντα για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου έδωσε ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Ομόνοια να πραγματοποιήσω τις φιλοδοξίες μου»!

Μεταγενέστερα μάλιστα, το 2020, είχε πει στη Forza για το παρασκήνιο της μετακίνησής του στον σύλλογο. «Με ήθελε ήδη από το 2004, επί εποχής Αγγελου Αναστασιάδη. Είχε γίνει πρόταση στην Ομόνοια, αλλά οι δύο ομάδες δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι. Ενα χρόνο αργότερα, όταν είχε λήξει το συμβόλαιο μου με την Ομόνοια, έγινα παίκτης του ΠΑΟΚ. Ημουν επιλογή του Γιώργου Κωστίκου, ενώ πρώτος προπονητής μου στον ΠΑΟΚ ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου. Πάντα θα είμαι υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, το ίδιο και η οικογένεια μου. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για την Ομόνοια. Εκεί μεγάλωσα, εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά».

Ο Χαραλάμπους έμεινε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2008 και έπαιξε σε 72 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, όπου σημείωσε 2 γκολ και έδωσε 3 ασίστ.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ομόνοια και το 2017 κρέμασε τα παπούτσια του (σ.σ. το 2014 φόρεσε και τη φανέλα του Λεβαδειακού), οπότε και άρχισε η καριέρα του στους πάγκους.

Αρχικά στο τιμ της ΑΕΚ Λάρνακας, μετά στη Χάτα του Ντουμπάι όπου ήταν εκ των συνεργατών του Χρήστου Κόντη και το 2020 ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Εθνικό Αχνας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More