Thursday, September 19, 2024
Home » ΠΑΟΚ: Οι τρεις στόπερ που εξετάζονται για τις θέσεις των Κουλιεράκη και Εκόνγκ

ΠΑΟΚ: Οι τρεις στόπερ που εξετάζονται για τις θέσεις των Κουλιεράκη και Εκόνγκ

0 comments

Στην «αγορά» για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών (ελέω της αποχώρησης των Κουλιεράκη, Εκόνγκ) βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και επί τάπητος ο Δικέφαλος έχει θέσει τρία ονόματα.

Πρόκειται για τους Σάμουελ Ζιγκό της Μαρσέιγ, Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας και Ματέουζ Βιετέσκα της Κάλιαρι. Οι παραπάνω στόπερ έχουν το σχετικό προβάδισμα στο μυαλό των ανθρώπων του club, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το «χειροπιαστό».

Ως μεγάλος στόχος δείχνει να είναι ο Ζιγκό, 31 ετών Γάλλος, όμως ο Δικέφαλος θα πρέπει να περιμένει γιατί ναι μεν δεν υπολογίζεται στο Βελοντρόμ όμως εκείνος «ψάχνεται» για τη Σαουδική Αραβία. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πιο ακριβός από τους τρεις, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει εάν τελικά δεν βρει την πρόταση που θέλει, να είναι έτοιμος να του παρουσιάσει ένα πλάνο ώστε να τον πείσει.

Ο Κόλεϊ από την πλευρά του, 32 ετών από την Γκάμπια, έχει προταθεί από τις αρχές του καλοκαιριού όμως… μπήκε στην άκρη καθώς είναι βασικός στην Μπεσίκτας και μόνο εάν μείνει ελεύθερος θα κάνει ο ΠΑΟΚ κάποια κίνηση για την απόκτησή του. Πάντως αυτό το «σενάριο» δεν αποκλείεται, καθώς μοιάζει να βρίσκεται σε σχετικές επαφές μήπως και το πράξει.

Οσο για τον Βιετέσκα, 27 ετών Πολωνός, προτάθηκε από τον μάνατζερ του Κάρολ Σφιντέρσκι και γνωρίζει τον Τόμας Κεντζιόρα από κοινή τους παρουσία στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα, επειδή όμως έχει συμβόλαιο έως το 2027 αυτόματα το θέμα του δεν αναμένεται να προχωρήσει.

Ξέχωρα βέβαια από το κέντρο της άμυνας οι πρωταθλητές θέλουν να ενισχυθούν και στον άξονα. Εκεί επί τάπητος βρίσκονται οι περιπτώσεις του γνώριμού μας Σουαλιχό Μεϊτέ που ήταν και πέρσι στην ομάδα με τη μορφή του δανεισμού από την Μπενφίκα, αλλά και του 30χρονου Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Λοριάν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More