Tuesday, September 17, 2024
Home » ΠΑΟΚ: Μπήκαν Τάισον, Κοτάρσκι, Τάισον, Οτο, μπαίνει και ο Μπάμπα ενόψει Σάμροκ

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Τάισον, Κοτάρσκι, Τάισον, Οτο, μπαίνει και ο Μπάμπα ενόψει Σάμροκ

0 comments

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ευρωπαϊκή εβδομάδα εκ νέου, αυτή τη φορά ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τα playoffs του Europa League, το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης (22/8 – 20:30) με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν τη Δευτέρα (19/8) την προετοιμασία τους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει σημαντικές επιστροφές, σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2024-25 ανήκει στο παρελθόν. Στο μυαλό όλων από σήμερα βρίσκεται μόνο η επόμενη πρόκληση, που ακούει στο όνομα Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ιρλανδική ομάδα την Πέμπτη (22.08, 20:30) και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στο League Phase του Europa League. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (19.08) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές πάνω στους τομείς της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσει και οικογενειακό διπλό.

Οι Ότο, Τάισον και Κοτάρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Μπάμπα έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Την Τρίτη (20.08) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More