Friday, September 20, 2024
Home » Παναθηναϊκός: Τεράστιο πανό κατά της παράνομης τουρκικής κατοχής – Αποβλήθηκε έξαλλος ο Αταμάν!

Παναθηναϊκός: Τεράστιο πανό κατά της παράνομης τουρκικής κατοχής – Αποβλήθηκε έξαλλος ο Αταμάν!

0 comments

Ένα τεράστιο πανό κατά της παράνομης τουρκικής κατοχής στην Κύπρο ανήρτησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνξα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», στο τελευταίο του παιχνίδι στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

«50 χρόνια παράνομης κατοχής, κανείς δεν ξεχνά», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου μίας αναμέτρησης με μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε έξαλλος με διπλή αποβολή από τους διαιτητές ο Εργκίν Αταμάν. Αιτία ή μάλλον αφορμή, μία υπόδειξη βήματα εις βάρος του Οσμάν με 8:57 για το φινάλε. Ο Τούρκος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν συμφώνησε με την απόφαση των διαιτητών και μπήκε μαινόμενος στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί για το σφύριγμα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Μάλιστα, με χαρακτηριστικές κινήσεις προκάλεσε τον διαιτητή να τον στείλει στα αποδυτήρια!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More