Friday, September 20, 2024
Home » Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πελίστρι, πήρε την θέση του Βιλένα

Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πελίστρι, πήρε την θέση του Βιλένα

0 comments

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι, ο Ντιέγκο Αλόνσο πήρε την απόφαση να δηλώσει τον 22χρονο Ουρουγουανό εξτρέμ στην ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» για να τον έχει στην διάθεσή του για τα δύο παιχνίδια με την Λανς.

Ο Πελίστρι ταξίδεψε την Τετάρτη (21/08) στην γαλλική πόλη για να ενσωματωθεί στην αποστολή των «πρασίνων» κι έκανε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα δείχνοντας έτοιμος να βοηθήσει, αν του το ζητήσει ο προπονητής του.

Για να μπορέσει να προστεθεί ο Ουρουγουανός εξτρέμ στην ευρωπαϊκή λίστα, ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση της μίας εκ των δύο αλλαγών που είχε δικαίωμα να κάνει μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα στην αρχική λίστα που είχε δηλώσει. Ως αποτέλεσμα αυτού, έπρεπε να βγει εκτός κάποιος από κείνους που υπήρχαν ήδη μέσα, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να επιλέγει τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος είχε μείνει ήδη εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι (22/08-22:00).

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More