Sunday, September 8, 2024
Home » Πακς – ΑΕΚ 3-0: Βουτιά στον Δούναβη χωρίς σωσίβιο (vid)

Πακς – ΑΕΚ 3-0: Βουτιά στον Δούναβη χωρίς σωσίβιο (vid)

0 comments

Εφιαλτική βραδιά για την ΑΕΚ στο Στάδιο Φεχερβάρι, στις όχθες του ποταμού Δούναβη. Οι κιτρινοπράσινοι πραγματοποίησαν… βουτιά χωρίς σωσίβιο, φεύγοντας ηττημένοι με το βαρύ 0-3 από την Πακς, στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ντεμπούτο με το… αριστερό για τον Χουάν Φεράντο στον πάγκο των Λαρνακέων. Ο Ισπανός προπονητής είδε τους παίκτες του να υποπίπτουν σε σοβαρά λάθη, από τα οποία προήλθαν τα πρώτα δύο γκολ (18’, 61’), ενώ και στο 74’ υπήρξε αμυντική αδράνεια σε στατική φάση πριν διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Συνεπώς, οι κιτρινοπράσινοι ψάχνουν ένα… θαύμα ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (1/8) στην «Αρένα», με στόχο την ανατροπή των σε βάρος της δεδομένων.

Το ματς

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να απειλούν ελάχιστα. Η Πακς σταδιακά πήρε ελαφρώς την πρωτοβουλία και στο 18ο λεπτό, στην πρώτη της τελική προσπάθεια, ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Μετά από λάθος του Γκιούρτσο, οι Ούγγροι έκλεψαν, έγινε γύρισμα στην περιοχή εκεί που ήταν ο Χάραστι. Αυτός έκανε το κοντρόλ και με όμορφο δυνατό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Αλομέροβιτς.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 29’, όμως ο Σάμπανος απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Ντίμερς που βρέθηκε σε θέση βολής μετά από όμορφη ενέργεια και πάσα του Φαράζ. Καλή στιγμή είχαν και οι γηπεδούχοι στο 43’, όταν ο Μιλίτσεβιτς με προβολή έσωσε την τελευταία στιγμή το σουτ του Σαμπό.

Στην επανάληψη οι κιτρινοπράσινοι μπήκαν δυνατά, απείλησαν στο 56′ με τον Σολ, όμως από το σημείο εκείνο και έπειτα επήλθε κατάρρευση. Στο 61′ οι Ούγγροι βρήκαν και δεύτερο γκολ, μετά από νέο λάθος με τον Τοθ, ενώ στη συνέχεια κυριάρχησαν για το επόμενο διάστημα, καταφέρνοντας να σκοράρουν και τρίτο τέρμα στο 74′.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν παρά μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν και απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, ο οποίος ανάγκασε τον Σάμπανος σε δύσκολη απόκρουση.

Untitled

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πακς (Γκιόργκι Μπόγκναρ): Σάμπανος, Όσβαθ, Βας, Κίνικ, Ότβος, Σαμπό, Βέτσεϊ (81′ Μπάλογκ), Παπ (90′ Μπόντε), Βίντεκερ, Χάραστι (81′ Μέζεϊ), Χαν (39′ Τοθ, 90′ Χόρβαθ).

ΑΕΚ(Χουάν Φεράντο): Αλομέροβιτς, Σάντσες (75′ Εκπολό), Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Σουάρεθ, Λέντες (67′ Ροντέν), Ντίμερς (75′ Γκάμα), Φαράζ, Γκιούρτσο (57′ Σάντος), Σολ (67′ Καμπρέρα).

Σκόρερ: Χάραστι 18′, Τοθ 61′, Ότβος 74′ / –

Κίτρινες: Βέτσεϊ, Παπ, Κίνικ / Λέντες, Αλομέροβιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Πακς ΦΚ

Διαιτητής: Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδία)

Α’ βοηθός διαιτητής: Ρόι Ντε Νας (Ολλανδία)

Β’ βοηθός διαιτητής: Στέφαν Ντε Γκροντ (Ολλανδία)

Δ’ διαιτητής: Μαρκ Νάγκτεγκαλ (Ολλανδία)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

– Χωρίς την καλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά.

18′ ΓΚΟΛ 1-0 Ανοίγει το σκορ η Πακς, στην πρώτη της τελική προσπάθεια. Μετά από λάθος του Γκιούρτσο, οι Ούγγροι έκλεψαν, έγινε γύρισμα στην περιοχή εκεί που ήταν ο Χάραστι. Αυτός έκανε το κοντρόλ και με όμορφο δυνατό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Αλομέροβιτς.

29′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Σάμπανος απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Ντίμερς που βρέθηκε σε θέση βολής μετά από όμορφη ενέργεια και πάσα του Φαράζ.

39′ Αναγκαστική αλλαγή για την Πακς. Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Χαν, μετά από άτσαλο πέσιμο στο έδαφος. Στη θέση του ο Τοθ.

42′ Κίτρινη στον Λέντες, για φάουλ στον Χάραστιν.

43′ Επικίνδυνη στιγμή στα καρέ της ΑΕΚ. Ο Μιλίτσεβιτς με προβολή έσωσε την τελευταία στιγμή το σουτ του Σαμπό.

44′ Κίτρινη και στον Παπ.

– Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

56′ Κεφαλιά του Σολ μετά από εκτέλεση κόρνερ, στα χέρια του Σάμπανος.

57′ Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Σάντος στη θέση του Γκιούρτσο.

61′ΓΚΟΛ 2-0 Η Πακς βρίσκει και δεύτερο γκολ με τον Τοθ. Μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου, οι Ούγγροι έκλεψαν ξανά, ο σκόρερ έφυγε απέναντι από τον Αλομέροβιτς και πλάσαρε εύστοχα.

67′ Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Καμπρέρα και Ροντέν αντί των Σολ και Λέντες αντίστοιχα.

74′ΓΚΟΛ 3-0 Και τρίτο γκολ για την Πακς με τον Ότβος. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, με σουτ στην κίνηση ο αμυντικός των Ούγγρων νικά τον Αλομέροβιτς.

– Φωνές από πλευράς ΑΕΚ για φάουλ του Ότβος πριν το σουτ που έκανε. Κίτρινη στον Αλομέροβιτς για διαμαρτυρίες.

75′ Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Εκπολό και Γκάμα στις θέσεις των Σάντσες και Ντίμερς.

77′ Νέα ευκαιρία για την Πακς. Το σουτ του Βίντεκερ ήταν άστοχο.

81′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι από την ΑΕΚ, για χέρι στην περιοχή της Πακς. Καμία παράβαση σύμφωνα με τον διαιτητή.

82′ Κεφαλιά του Ροντέν μετά από σέντρα του Καμπρέρα, άστοχη.

90’+3 Μεγάλη φάση για την ΑΕΚ. Ο Σάμπανος αποκρούει με μεγάλη δυσκολία την εκτέλεση φάουλ του Γκάμα.

Η σελίδα ανανεώνεται…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More