Monday, September 23, 2024
Home » Παίκτης της Πρέστον έπαθε… Σουάρες δαγκώνοντας αντίπαλό του στον αυχένα και δεν αποβλήθηκε!

Παίκτης της Πρέστον έπαθε… Σουάρες δαγκώνοντας αντίπαλό του στον αυχένα και δεν αποβλήθηκε!

0 comments

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Πρέστον και την Μπλάκμπερν, για την 6η αγωνιστική της Championship.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′, και με το ματς στην κόψη του ξυραφιού, καθώς αμφότερες έψαχναν το γκολ της νίκης (0-0 τελικό), το παιχνίδι σημαδεύτηκε από μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Με τον διαιτητή να έχει σφυρίξει φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, ο δανεικός από τη Λίβερπουλ στην Μπλάκμπερν, Όουεν Μπεκ, συνέχισε το παιχνίδι, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ντουέιν Χολμς μετά από επικίνδυνο τάκλιν.

Η ενέργεια αυτή του 21χρονου μπακ των φιλοξενούμενων εξόργισε τον Μαυροβούνιο επιθετικό της Πρέστον, Μιλούτιν Όσμαγιτς, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, έπιασε τον Μπεκ από την πλάτη και τον δάγκωσε στον αυχένα!

Ο άσος της Μπλάκμπερν πήγε αμέσως στον διαιτητή λέγοντάς του πως αντίπαλος τον δάγκωσε, ενώ, σήκωσε και την μπλούζα του για να του δείξει το σημάδι. Παρ’ όλα αυτά, ο διαιτητής, όχι μόνο δεν απέβαλε τον Όσμαγιτς – του έδειξε απλώς κίτρινη κάρτα – αλλά, «κοκκίνησε» τον Μπεκ για το μαρκάρισμά του νωρίτερα!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More