Friday, September 20, 2024
Home » Πάφος FC: Φέτος είναι αλλιώς, το… φωνάζει!

Πάφος FC: Φέτος είναι αλλιώς, το… φωνάζει!

0 comments

Η φετινή Πάφος FC δεν είναι σαν τις προηγούμενες σεζόν. Χτίστηκε με μεγαλύτερη ποιότητα, έχει βάθος και το σημαντικότερο, είναι πιο έμπειρη.

Το… φωνάζει με την αγωνιστική παρουσία της, με τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα και ένα σημαντικό στοιχείο που επιβάλλεται να έχει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, συμπαγής στην άμυνα. Δεν είναι τυχαίο ότι δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες. Από τη μια βάζει με ευκολία και από την άλλη δεν δέχεται γκολ ούτε με… προεδρικό διάταγμα.

Μετά την ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου, την ιστορική πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, η Πάφος FC όσο νωρίς κι αν είναι στη σεζόν, έστω κι αν δεν το δηλώνουν ευθέως οι παράγοντές της, παρουσιάζεται έτοιμη και αποφασισμένοι να διεκδικήσει και τον τίτλο πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν παραγωγική, αποτελεσματική και σε καμιά περίπτωση δεν έδωσε δικαιώματα. Το «τρία στα τρία» και το 9-1 συντελεστής τερμάτων, δεν ήλθαν τυχαία. Υπάρχει δυναμική στην παφιακή ομάδα και αποτυπώνεται έντονα στον αγωνιστικό χώρο.

Η συνέπεια και η συνέχεια, το κλειδί για τους Παφίτες στην προσπάθειά τους να παραμείνουν σταθερά στα ψηλά και να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή, στο οποίο με αυξημένες επιλογές θα ψάξουν το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο, την παραμονή τους στην κορυφή. Κάθε παιχνίδι είναι κι ένα τεστ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More