Thursday, September 19, 2024
Home » Πάφος FC: Υπό παραχώρηση ο Μελούσο, στο προσκήνιο ο Τζόναθαν Σίλβα

Πάφος FC: Υπό παραχώρηση ο Μελούσο, στο προσκήνιο ο Τζόναθαν Σίλβα

0 comments

Την ώρα που η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της Πάφος FC είναι στραμμένη στην Κλουζ και την αυριανή ρεβάνς, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός δεν σταματά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παφιακή ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου αμυντικού, με τον Ματίας Μελούσο να προστίθεται στην υπό παραχώρηση λίστα των γαλάζιων. Ο Αργεντινός μπακ που αποκτήθηκε την περσινή περίοδο δεν δικαιώνει τις προσδοκίες, ενώ δεδομένα δεν ικανοποιεί το πόσο επιρρεπής είναι στις κάρτες, αλλά και το γεγονός πως συχνά είναι τραυματίας.

Η Πάφος FC έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για παραχώρηση του, προτείνοντας τον σε διάφορες ομάδες. Υπενθυμίζουμε, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026, με την παφιακή ομάδα να μην παρουσιάζεται αρνητική στο ενδεχόμενο δανεισμού του. Μάλιστα, οι γαλάζιοι κινούνται ήδη για αντικατάσταση του, εξετάζοντας ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναβαθμίσουν το ρόστερ. Το όνομα του Τζόναθαν Σίλβα βρίσκεται στο προσκήνιο, με την περίπτωση του ωστόσο να είναι δύσκολη.

Πρόκειται για 30χρονο Αργεντινό μπακ που ανήκει στη Χετάφε από τον Ιούλιο του 2021 και διατηρεί συμβόλαιο έως το 2025. Τις δύο προηγούμενες σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός σε Γρανάδα και Αλμπαθέτε, ενώ και φέτος βρίσκεται εκτός πλάνου του προπονητής των Μαδριλένων. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Λεγανές, Σπόρτινγκ, Ρόμα, Μπόκα Τζούνιορς και Εστουδιάντες, ενώ έχει καταγράψει και δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ενόψει του αυριανού αγώνα, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον Μελούσο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More