Sunday, September 8, 2024
Home » Πάφος FC: Υπέκυψε ξανά στα αμυντικά λάθη της

Πάφος FC: Υπέκυψε ξανά στα αμυντικά λάθη της

0 comments

Σε μια βραδιά που η Πάφος FC θα ήθελε να ξεχάσει, η λιθουανική αύρα αποδείχθηκε πιο ψυχρή από ποτέ. Με τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα να σβήνουν στην καταπράσινη έδρα της Ζαλγκίρις (συνθετικός χλοοτάπητας), η παφιακή ομάδα βρέθηκε να μαζεύει τα κομμάτια της, καθώς οι αμυντικές της αδράνειες στοίχισαν την ήττα με 1-2. Αντί να αναχωρήσει τουλάχιστον με την ισοπαλία κόντρα σε καταφανώς πιο έτοιμο αντίπαλο, κουβαλά στις αποσκευές την τρίτη διαδοχική φετινή ήττα, που εγείρει σοβαρές ανησυχίες για τη μελλοντική της πορεία.

Ο Άνταλ, σαν ανελέητος εκτελεστής, τιμώρησε την αμυντική αδράνεια της Πάφου, σκοράροντας δις μέσα σε δέκα λεπτά (17′ και 26′). Η άμυνα των γαλάζιων έμοιαζε εκ νέου με χαλασμένο ρολόι, καθώς τα λάθη στο πρώτο μέρος ήταν… αστεία. Η τραγική ολιγωρία του Γκολντάν και η έλλειψη συγκέντρωσης στην τελευταία προσπάθεια κόστισαν ακριβά, αφήνοντας την ομάδα του Καρσέδο με άδεια χέρια.

Ωστόσο, το γκολ του Ζάιρο στο 62′ άφησε αχτίδα ελπίδας για τον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης Πέμπτης στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Ο Ζάιρο, παρά το ότι έχασε δύο καλές ευκαιρίες (16′ και 83′), κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η Πάφος FC έχει να διορθώσει πολλά, ειδικά στη μεσοαμυντική της λειτουργία, αν θέλει να διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η Ζαλγκίρις απέδειξε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος και κάθε αδράνεια μπορεί να αποβεί μοιραία. Η πρόκριση παραμένει ανοιχτή, όμως η Πάφος πρέπει να παρουσιαστεί αναγεννημένη και πιο συγκεντρωμένη στον επαναληπτικό για να γυρίσει το εις βάρος της σκορ. Τα δέκα γκολ παθητικό σε 270 αγωνιστικά είναι πάρα πολλά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More