Monday, October 28, 2024
Home » Πάφος FC: Το πάθημα της Περιστερώνας να γίνει μάθημα

Πάφος FC: Το πάθημα της Περιστερώνας να γίνει μάθημα

0 comments

Η Πάφος FC κλείνει σήμερα τον κύκλο προετοιμασίας της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, στο γήπεδο της Περιστερώνας. Η παφιακή ομάδα έχει πικρή εμπειρία από την τελευταία παρουσίας της στο συγκεκριμένο γήπεδο, αφού γνώρισε την ήττα. Στις 8 Ιανουαρίου 2024, η Πάφος FC έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Περιστερώνα, καθώς ηττήθηκε (0-1) από τη Δόξα, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς και το μομέντουμ της.

Αναμέτρηση που υπενθυμίζει στην ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ότι η συγκεκριμένη έδρα δεν είναι εύκολη και πως χρειάζεται απόλυτη προσήλωση για να εξασφαλίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην κορυφή. Η παφιακή ομάδα μετρά εξαιρετική επίδοση απέναντι σε νεοφώτιστες, διατηρώντας αήττητο σερί από τις 12 Μαρτίου 2021, όταν ηττήθηκε τελευταία φορά από τη Δόξα (0-1).

Οι Παφίτες, λοιπόν, θα πάνε υποψιασμένοι στην αυριανή αναμέτρηση στο γήπεδο της Περιστερώνας, γνωρίζοντας τη σημασία της. Επίσης, έχουν κατά νου ότι η Ομόνοια 29Μ, υποχρέωσε τον ΑΠΟΕΛ σε ισοπαλία. Ζητούμενο για την Πάφος FC, το «διπλό», διατηρώντας το αήττητο και την πρωτοπορία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More