Friday, October 11, 2024
Home » Πάφος FC: Τα 900 (και βάλε) λεπτά απόλυτης κυριαρχίας του Τζάτζα

Πάφος FC: Τα 900 (και βάλε) λεπτά απόλυτης κυριαρχίας του Τζάτζα

0 comments

Η φετινή σεζόν για τον Τζάτζα, μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη: μαγευτική. Ο ταχύτατος Βραζιλιάνος επιθετικός της Πάφος FC, με ασταμάτητη ορμή στο γήπεδο, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του. Κάθε του κίνηση αποπνέει αυτοπεποίθηση, κάθε του προσπάθεια φέρνει τους γαλάζιους πιο κοντά στην επιτυχία. Η συμβολή του, τόσο στις εγχώριες όσο και τις διεθνείς διοργανώσεις, είναι αναμφίβολα ανεκτίμητη.

Σε 16 επίσημες συμμετοχές, ο Τζάτζα έχει καταγράψει πάνω από 900 λεπτά παρουσίας. Τα πέντε του γκολ, με δύο στο πρωτάθλημα και τρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι η κορυφή του παγόβουνου της συνολικής του προσφοράς. Επιπλέον, οι τέσσερις ασίστ του, με τρεις στο πρωτάθλημα και μία στην Ευρώπη, επιβεβαιώνουν την πολυδιάστατη επιρροή του στο παιχνίδι της ομάδας. Με 16 συνολικά προσπάθειες για γκολ, ο Τζάτζα δεν αφήνει καμία ευκαιρία που να μην κινηθεί αποφασιστικά, προσθέτοντας ουσία και φαντασία στην επιθετική γραμμή. Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο εννοείται πως επενδύει πάρα πολλά στον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε καθοριστικό παράγοντα για την εξαιρετική έως τώρα πορεία της Πάφος FC.

Ο σύλλογος, εν τω μεταξύ, επιβεβαίωσε την ανανέωση του συμβολαίου του γενικού διευθυντή, Χάρη Θεοχάρους, έως το 2027, μια κίνηση που ενισχύει τη σταθερότητα και την προοπτική της ομάδας. Ο πρόεδρος, Ρομάν Ντουπόφ, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του Θεοχάρους στην ανάπτυξη του συλλόγου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More