Friday, September 20, 2024
Home » Πάφος FC: Στοίχημα αντοχής και ετοιμότητας

Πάφος FC: Στοίχημα αντοχής και ετοιμότητας

0 comments

Την ώρα που η Πάφος FC, μέσω του εκπροσώπου Τύπου, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στο απείθαρχο Κβίντα ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω της ομάδας» και πως «θα δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση με την επιστροφή του στην Κύπρο», οι γαλάζιοι επικεντρώνονται πλήρως στον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης με την Ελφσμποργκ. Παρά την ήττα με 0-3 στον πρώτο ματς, η ομάδα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει αναλύσει λεπτομερώς το παιχνίδι που διεξήχθη στην Μπορός Αρένα και καθημερινά δίνει στους παίκτες τις απαραίτητες οδηγίες για να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τη σουηδική ομάδα. Ο προπονητής της Πάφος FC ξέρει ότι η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά πιστεύει στην ικανότητα των παικτών του να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ο Καρσέδο καλείται να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα, όχι μόνο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για την απόδειξη της αγωνιστικής ετοιμότητας και του ψυχικού σθένους της ομάδας του. Η Πάφος FC επιβάλλεται να εμφανιστεί πανέτοιμη και συγκεντρωμένη, με τον κάθε παίκτη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Μέχρι χθες, περίπου 3.000 φίλοι της Πάφος FC έχουν κλείσει θέση για τη ρεβάνς, δείχνοντας την υποστήριξή τους και την πίστη τους στην ομάδα. Η παρουσία των φιλάθλων στο Στάδιο «Αλφαμέγα» θα είναι σημαντική για να δώσει ώθηση στους παίκτες και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More