Friday, September 20, 2024
Home » Πάφος FC: Στη Λιθουανία πρέπει να είναι αλλιώς

Πάφος FC: Στη Λιθουανία πρέπει να είναι αλλιώς

0 comments

Στην Πάφος FC ετοίμασαν βαλίτσες, πρωί με το δροσούλα πετούν για το Βίλνιους, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ζαλγκίρις στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η πίεση είναι μεγάλη, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα είναι αναγκαίο για να φέρουν την πρόκριση επί κυπριακού εδάφους. Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα με την Έλφσμποργκ, έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι αυτά ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Η αμυντική βελτίωση είναι κρίσιμη, όπως και η επιθετική αποτελεσματικότητα, ειδικά στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Πάφος καλείται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει, με τον Ζάιρο και τους άλλους επιθετικούς να καλούνται να είναι πιο εύστοχοι.

Ο Ισπανός κόουτς συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, εκτός από τον Ντέρεκ Λούκασεν, που ενσωματώθηκε πρόσφατα. Τελευταίες αλλαγές μπορεί να αφορούν τους Πέπε και Άντερσεν, αναλόγως της ετοιμότητάς τους. Ο Καρσέδο πρέπει να επιλέξει την καλύτερη αρχική ενδεκάδα και τους πιο συγκεντρωμένους παίκτες για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση με καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα. Η συγκέντρωση και η αγωνιστική ετοιμότητα θα είναι τα κλειδιά για ένα καλό αποτέλεσμα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More