Tuesday, September 17, 2024
Home » Πάφος FC: Μπέιγκερ από την εξωτερική

Πάφος FC: Μπέιγκερ από την εξωτερική

0 comments

Η Πάφος FC φέρεται να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του 22χρονου Λούκας Μπέιγκερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Σλασκ Βρότσουαφ, μπορεί να αγωνιστεί επίσης και ως αριστερός μπακ, ενώ το συμβόλαιό του με τον πολωνικό σύλλογο διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Εκτός από την παφιακή ομάδα, ενδιαφέρον για τον Μπέιγκερ έχει εκφράσει και η τουρκική Μποντρούμ, ωστόσο η Πάφος FC είναι πιο κοντά στη συμφωνία, όπως αποκαλύπτουν στην Πολωνία.

Το μετεγγραφικό παράθυρο στην Κύπρο κλείνει αύριο, δίνοντας πίεση στις ομάδες για να ολοκληρώσουν τις προσθήκες τους. Η Πάφος FC, ωστόσο, δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί γρήγορα, καθώς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

Παράλληλα, στην ομάδα παραμένει στα υπόψιν και ο Ρους, ο οποίος είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις κατά την περσινή του θητεία. Οι γαλάζιοι εργάζονται εντατικά για να ολοκληρώσουν την ενίσχυση του ρόστερ τους πριν από τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου, την ίδια ώρα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Κβίντα.

Οι Ζοάο Κορέια, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κώστας Πηλέας, Μάριος Ηλία, Ραφαέλ Ποντέλο, Άντερσον Σίλβα, Πέπε, Ντέρικ Λούκασεν, Ιβάν Σούνιτς, Λέο Νατέλ, Ντομίνγκος Κίνα, Τζόναθαν Σίλβα, Ματέο Τανλόγκο είναι, υπενθυμίζουμε, οι κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα της ομάδας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More