Sunday, October 6, 2024
Home » Πάφος FC: Με φόρα από το Κισινάου για το «διπλό»

Πάφος FC: Με φόρα από το Κισινάου για το «διπλό»

0 comments

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη της επί της Πετροκούμπ, για την πρεμιέρα της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, θα πάει σήμερα η Πάφος FC στο Παραλίμνι. Απέναντι στην Ένωση (19:00, Cytavision2) είναι το ακλόνητο φαβορί και θα θελήσει να το επιβεβαιώσει με άλλη μια πειστική εμφάνιση, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη.

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο βρίσκεται σταθερά σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχει ως στόχο να «καθαρίσει» νωρίς το ματς απέναντι στους βυσσινί. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποτιμήσει την αντίπαλό της και θα προσεγγίσει τον αγώνα με υπεροψία. Άλλωστε, είναι κάτι που δεν επιτρέπει ο Ισπανός προπονητής, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα αποβεί καταστροφικό για την ομάδα του. Οι μπλε θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, πηγαίνοντας στο διάστημα της διακοπής με ηρεμία.

Ο Καρσέδο έχει πλειάδα επιλογών και προτίθεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Κισινάου, φρεσκάροντας την ομάδα του. Ο Πέπε, που για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στο ματς της Πέμπτης, θα είναι στην αποστολή και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν υπολογίζεται ο Ντράγκομιρ, που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More