Wednesday, October 16, 2024
Home » Πάφος FC/Καρσέδο: Χαράζει τον δρόμο με προορισμό την κορυφή

Πάφος FC/Καρσέδο: Χαράζει τον δρόμο με προορισμό την κορυφή

0 comments

Το γεγονός ότι ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στον πάγκο της Πάφος FC, δεν είναι τυχαίο. Από την 1η Ιουλίου 2023, όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ο Ισπανός τεχνικός έχει μεταμορφώσει την Πάφο σε ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο και στόχους.

Ξεπέρασε κατά πολύ τον Ζέλικο Κόπιτς, ο οποίος είχε παραμείνει για μόλις έναν χρόνο, και πλέον είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Η σταθερότητα που προσφέρει σε ομάδα όπου οι αλλαγές προπονητών ήταν συχνές, καθώς περισσότερο από μια διετία είχε αλλάξει 6 προπονητές, έχει βοηθήσει την ομάδα να εξελιχθεί σταθερά και μεθοδικά.

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο, αποτελεί θεμέλιο για την επιτυχία. Με την Πάφο να βρίσκεται στο καλύτερο μομέντουμ της ιστορίας της, ο Καρσέδο συνεχίζει να κοιτάζει μπροστά. Με το κύπελλο ήδη στο παλμαρέ του και την ευρωπαϊκή πορεία να βρίσκεται σε εξέλιξη, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση για τον Ισπανό προπονητή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More