Tuesday, October 1, 2024
Home » Πάφος FC: Κάποτε θα ερχόταν η πρώτη απώλεια – Ετοιμάζει βαλίτσες για Μολδαβία

Πάφος FC: Κάποτε θα ερχόταν η πρώτη απώλεια – Ετοιμάζει βαλίτσες για Μολδαβία

0 comments

Κόντρα σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, η Πάφος FC δεν είχε τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων αγώνων. Γεγονός που οδήγησε στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Άρη, αλλά ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο έδωσε ήδη το σύνθημα για την επόμενη ημέρα, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Την Πέμπτη θα αγωνιστεί στη Μολδαβία με την Πετροκούμπ για τους νέους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και την Κυριακή θα πάει στο Παραλίμνι για το ματς με αντίπαλο την Ένωση.

Βέβαια, δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα να δημιουργεί και να κάνει 15 τουλάχιστον- τελικές προσπάθειες σε κάθε ματς και ωα κερδίζει με δύο και τρία γκολ διαφορά. Γι’ αυτό κι η αλάνθαστη Πάφος FC, είχε προχθές την πρώτη της απώλεια, αλλά παραμένει ακόμη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη τώρα στην ευρωπαϊκή προσπάθεια. Η Πετροκούμπ δεν είναι κανένα μεγαθήριο κι αυτό φάνηκε στους αγώνες της με τον ΑΠΟΕΛ στα τέλη Ιουλίου. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Μολδαβία αύριο το πρωί και ο ισπανός καταστρώνει τα πλάνα του για το «διπλό». Τον προβληματίζει ο τραυματισμός του Πέπε (αποχώρησε στο 29’ της προχθεσινής αναμέτρησης), αλλά έχει πολλές επιλογές.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise