Thursday, September 19, 2024
Home » Πάφος FC: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Πάφος FC: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

0 comments

Η Πάφος FC βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλη πρόκληση, καθώς καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 και να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ισπανός τεχνικός, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, έστειλε ένα σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας και πίστης, δηλώνοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την ανατροπή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. «Δουλέψαμε πολύ τις προηγούμενες μέρες. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να προκριθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η Πάφος FC μπορεί να τα καταφέρει.

Ο αποψινός επαναληπτικός στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (20:00, Cablenet1) δεν θα είναι εύκολος, αλλά οι γαλάζιοι είναι αποφασισμένοι να κυριαρχήσουν από την αρχή του αγώνα. «Θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κυριαρχήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε ότι και στα πρώτα 15 με 20 λεπτά στη Σόφια, αλλά αυτή τη φορά να έχουμε συνέχεια», σημείωσε ο Καρσέδο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για διαρκή συγκέντρωση και επιθετικότητα.

Παρά τις απουσίες του τραυματία Μελούσο και του Κβίντα, που δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τις αναμετρήσεις, η Πάφος FC δεν αναμένεται να παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρώτο ματς στη Σόφια. Ο Καρσέδο κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα, αλλά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: «Η ομάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη για την πρόκριση».

Όλοι στην Πάφος FC πιστεύουν στην ανατροπή και είναι έτοιμοι να αποδείξουν την ποιοτική ανωτερότητά τους στο γήπεδο. Το μόνο που απομένει είναι να κάνουν πράξη την πίστη τους, γράφοντας νέα σελίδα στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More