Friday, September 20, 2024
Home » Πάφος FC: Η διάρκεια στην απόδοσή της θα κάνει τη διαφορά

Πάφος FC: Η διάρκεια στην απόδοσή της θα κάνει τη διαφορά

0 comments

Σε ρυθμούς ΤΣΣΚΑ 1948 κινούνται στο στρατόπεδο της Πάφος FC ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» την προσεχή Πέμπτη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Η παφιακή ομάδα ψάχνει την ανατροπή του 1-2 της Βουλγαρίας για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το ζητούμενο είναι να επαναλάβει το κατόρθωμα που πέτυχε δύο εβδομάδες νωρίτερα κόντρα στην Ζαλγκίρις. Για να το πετύχει αυτό καλείται να παρουσιαστεί όπως και στο πρώτο 25λεπτο του πρώτου αγώνα, χρονικό διάστημα που «έπνιξε» την αντίπαλο της στο αμυντικό της τρίτο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Αυτή τη φορά τα πράγματα πρέπει να πάρουν διαφορετική τροπή και το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο να εμφανιστεί για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Η αντίπαλος της δεν θα κάνει το έργο της εύκολο, καθώς αναμένεται να προστατεύσει το υπέρ της προβάδισμα και έδειξε ότι διαθέτει καλή οργάνωση στην αμυντική γραμμή της.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More