Thursday, September 19, 2024
Home » Πάφος FC: Ζητούμενο η συγκέντρωση

Πάφος FC: Ζητούμενο η συγκέντρωση

0 comments

Την Πέμπτη, η Πάφος FC έχει μια ακόμη ευκαιρία να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (1-2) του πρώτου αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας και να πανηγυρίσει μια νέα ιστορική πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Το πέτυχε κόντρα στη Ζαλγκίρις και θα επιδιώξει να το επαναλάβει απέναντι στους Βούλγαρους.

Ωστόσο, για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, οι γαλάζιοι θα χρειαστεί να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρόσφατο ματς. Κυρίως, το ζητούμενο είναι η συγκέντρωση στην άμυνα και την επίθεση, καθώς και η διάρκεια στην απόδοσή τους. Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αποφεύγουν τα εύκολα λάθη και να είναι πιο αποτελεσματικοί, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Πέμπτης, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Πέπε. Ο Πορτογάλος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, επέστρεψε στις προπονήσεις και υπολογίζεται κανονικά. Αντίθετα, δεν ισχύει το ίδιο για τον Ματίας Μελούσο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στη Βουλγαρία. Ο Αργεντινός μπακ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, το οποίο, εκτός απροόπτου, θα τον αφήσει εκτός επιλογών.

Επιπλέον, η παφιακή ομάδα θα έχει ξανά τη δυναμική στήριξη των οπαδών της. Ήδη αρκετοί Παφίτες έχουν κλείσει θέση, η προπώληση των εισιτηρίων προχωρά αρκετά καλά και αναμένεται να αυξηθεί μέχρι την Πέμπτη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More