Thursday, September 19, 2024
Home » Πάφος FC: Ζάιρο και Τάνκοβιτς θέλουν να διευρύνουν το σερί

Πάφος FC: Ζάιρο και Τάνκοβιτς θέλουν να διευρύνουν το σερί

0 comments

Η Πάφος FC μετά και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε κόντρα στην ΑΕΚ και να πετύχει τη δεύτερη της συνεχομένη νίκη στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά απέναντι στην Ανόρθωση. Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι η παφιακή ομάδα έχει να ηττηθεί από την Ανόρθωση σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος από τις 28 Αυγούστου του 2020.

Οι Ζάιρο και Μουαμέρ Τάνκοβιτς έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη και επιτυχημένη παράδοση απέναντι στην Ανόρθωση, αποτελώντας δύο από τους πιο επικίνδυνους παίκτες όταν έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα της Αμμοχώστου. Στους τελευταίους έξι συνολικά αγώνες που έχουν δώσει κόντρα στη Μεγάλη Κυρία, έχουν σημειώσει από κοινού δέκα γκολ, με τον Ζάιρο να έχει πετύχει τέσσερα τέρματα και τον Τάνκοβιτς έξι.

Αυτός ο απολογισμός δείχνει τη σημαντική συμβολή τους στις αναμετρήσεις με την «Κυρία» και καθιστά την παρουσία τους στο γήπεδο καταλυτική.

Η παρουσία δύο παικτών στις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση έχει γίνει σχεδόν συνώνυμη με το σκοράρισμα καθώς με τον ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού τους, έχουν βρει τις αδυναμίες στην αμυντική διάταξη της Ανόρθωσης και την έχουν «πληγώσει» αρκετές φορές.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More