Sunday, September 8, 2024
Home » Πάφος FC: Ενδιαφέρεται ζεστά για Φίλιπ Μπένκοβιτς

Πάφος FC: Ενδιαφέρεται ζεστά για Φίλιπ Μπένκοβιτς

0 comments

Η ενίσχυση στην άμυνα είναι δεδομένο ότι χρειάζεται για την Πάφο FCκαθώς το πρόβλημα αμβλύνεται παιχνίδι με παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκ νέου με την πλάτη στον τοίχο ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης(1/08). Όπως δείχνουν και οι αριθμοί η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει δεχτεί δέκα γκολ σε απολογισμό τριών ευρωπαϊκών αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυπελλούχοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού Φίλιπ Μπένκοβιτς. Πρόκειται για Κροάτη αμυντικό ο οποίος κατά τη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στη τουρκική Τραζμπονσπόρ με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με τις εμφανίσεις του στην πρώτη ομάδα ανάγκασε την Λέστερ να ξοδέψει σχεδόν 15 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει χωρίς να καταφέρει να εντυπωσιάσει.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δανεισμοί σε Σέλτικ, Μπρίστολ Σίτυ, Κάρντιφ, μέχρι να πάρει την μετεγγραφή του για την ιταλική Ουντινέζε. Ούτε εκεί κατάφερε να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στην γερμανική Μπράουνσβάιγκ και να καταλήξει στην Τραζμπονσπόρ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More