Wednesday, September 25, 2024
Home » Πάφος FC: Για άλλη μια χρυσή σελίδα στο γήπεδο που της… πάει

Πάφος FC: Για άλλη μια χρυσή σελίδα στο γήπεδο που της… πάει

0 comments

Στο γήπεδο που της… βγαίνει και έζησε προσφάτως ιστορικές στιγμές με την πρόκρισή της στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, η Πάφος FC θα επιδιώξει σήμερα απέναντι στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει για πρώτη φορά το Σούπερ Καπ.

Η τροπαιοθήκη της παφιακής ομάδας φιλοξενεί από τον περασμένο Μάιο το κύπελλο και τώρα η προσπάθεια θα είναι όπως αρχίσει να μεγαλώνει και να παίρνουν θέση κι άλλα τρόπαια. Οι Παφίτες θέλουν να συνδυάσουν την παρθενική παρουσία τους σε αγώνα Σούπερ Καπ με τρόπαιο, να δώσουν συνέχεια σε μια ονειρική σεζόν, τον κορυφαία στην ιστορία τους. Για την παφιακή ομάδα αποτελεί επιπλέον κίνητρο για νίκη και κατάκτηση του τροπαίου, το γεγονός ότι δεν κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στην περσινή σεζόν.

Η Πάφος FC είναι στα καλύτερά της! Ομάδα με ποιοτικό βάθος, που επιτρέπει στον Χουάν Κάρλος Καρσέδο (είχε διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές), να προβεί εκ νέου σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα (μένει να διαφανεί σε πιο βαθμό θα φθάσει το ροτέισιον), από τη στιγμή που ακολουθεί το επίσης δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Ισπανός τεχνικός, αφού χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μιλώντας στο γραφείο τύπου της ΚΟΠ, σημείωσε: «Αντιμετωπίζουμε μεγάλη και έμπειρη ομάδα, την περσινή πρωταθλήτρια. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας με φιλοδοξία, αλλά και ταπεινότητα, γνωρίζοντας πως είμαστε ικανοί να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More