Sunday, October 6, 2024
Home » Πάφος FC: Αστείρευτη ποιότητα!

Πάφος FC: Αστείρευτη ποιότητα!

0 comments

Αμάν μια Πάφος FC! Ευρωπαϊκός θαυμασμός για την ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, που φρόντισε με το «καλημέρα» στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ να κάνει αισθητή την παρουσία της και να την γνωρίσει ακόμη καλύτερα η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Δεν ήταν μόνο η εκτός έδρας «τεσσάρα» επί της Πετροκούμπ, αλλά η όλη εμφάνιση, το πείσμα για τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές της παφιακής ομάδας ήταν μπροστά με το ευρύ 4-1 και συνέχισαν να τρέχουν και να ψάχνουν γκολ λες και το ματς ήταν στο 0-0! Βλέποντας την Πάφος FC, λες «δεν μπορεί αυτή η ομάδα να μην πετύχει κάτι καλό στη σεζόν». Αστείρευτη ποιότητα, ταλέντο, πολλές φυσικές δυνάμεις, ταχύτητα, βάθος. Είναι πολλά τα θετικά στοιχεία της φετινής ομάδας που χτίστηκε για να διακριθεί, να διεκδικήσει με αξιώσεις για πρώτη φορά το πρωτάθλημα, αλλά γιατί όχι και τη διάκριση στο Κόνφερενς Λιγκ. Γεμάτη ομάδα από κάθε άποψη η Πάφος FC, δουλεύει μεθοδικά και κάνει όνειρα…

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Πετροκούμπ, σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε να επηρεάζεται από το προβάδισμα της αντιπάλου της. Ύψωσε ανάστημα, έδειξε να πιστεύει στις δυνατότητές της και «φώναξε» με εκκωφαντικό τρόπο πως είναι καλύτερη ομάδα.

Είναι πολλοί οι καλοί παίκτες στο φετινό ρόστερ της παφιακής ομάδας, όμως τι παικταράς είναι ο Τζάτζα! Τι γκολάρα έβαλε, πόση δουλειά κάνει στο παιχνίδι της ομάδας του! Ξεχωριστός, κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά μέχρι στιγμής. Στα θετικά και τα δύο γκολ που πέτυχε ο Κορέια, ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, όμως σε κάθε επίθεση της ομάδας του ανεβαίνει ψηλά, πατά περιοχή και γίνει απειλητικός για την αντίπαλο άμυνα.

Η επιθετική φιλοσοφία της Πάφος FC, προκαλεί θαυμασμό και την κάνει να ξεχωρίζει. Για την ώρα, όσον αφορά στην Ευρώπη, οι Παφίτες κρατούν τους τρεις βαθμούς και τις €400.000 που έβαλαν στο ταμείο τους. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος και γνωρίζουν πως, με το κεφάλι κάτω και την σκληρή δουλειά, θα έχουν ανάλογες ευχάριστες ευρωπαϊκές βραδιές.

Η Πάφος FC, ολοκληρώνει σήμερα τη μίνι προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με το Παραλίμνι για το πρωτάθλημα. Ο Καρσέδο προτίθεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του. Άλλωστε, έχει πλειάδα ποιοτικών παικτών στη διάθεσή του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More