Saturday, October 19, 2024
Home » Πάφος FC: Αποφασισμένη για παραμονή στο ρετιρέ!

Πάφος FC: Αποφασισμένη για παραμονή στο ρετιρέ!

0 comments

Αποφασισμένη για το έκτο φετινό τρίποντο που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή, η Πάφος FC υποδέχεται σήμερα (19:00, Cablenet1) την Καρμιώτισσα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα θα θελήσει να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης χωρίς τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο στον πάγκο, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Σύμμαχος των γαλάζιων στον σημερινό αγώνα είναι και η υπέρ της προϊστορία κόντρα στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, απέναντι στην οποία οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε δέκα αγώνες. Βέβαια, οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από την ήττα (1-2) τον περασμένο Δεκέμβριο. Αποτελεί ωστόσο, το καλύτερο παράδειγμα πως η Καρμιώτισσα δεν μπορεί να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση. Οι παίκτες της Πάφος FC θα χρειαστεί να παρουσιαστούν με απόλυτη σοβαρότητα και να καταβάλουν το άπαν των δυνάμεών τους για να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Καρσέδο στην άκρη του πάγκο της παφιακής ομάδας στη σημερινή αναμέτρηση, αυτός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, Σεμπάστιαν Κορόνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και ξεκούραστοι, έχοντας πάρει τις απαραίτητες ανάσες στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σήμερα, στο «Στέλιος Κυριακίδης» οι Παφίτες αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει πως στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 4.000 οπαδοί.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More