Tuesday, September 17, 2024
Home » Πάφος FC: Ήρθε ο Νατέλ και βάζει υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο

Πάφος FC: Ήρθε ο Νατέλ και βάζει υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο

0 comments

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Λέο Νατέλ και πλέον είναι θέμα τυπικών διαδικασιών η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Πάφος FC.

Οι γαλάζιοι δεν σχολιάζουν οτιδήποτε για τον Λέο Νατέλ, προφανώς επειδή ακόμη ο ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε το συμβόλαιό του, όμως στη Βραζιλία γίνεται αναφορά σε λεπτομέρειες της συμφωνίας, τόσο μαζί του όσο και με την Κορίνθιας.

Τονίζεται ότι, η παφιακή ομάδα πρόσφερε στον Νατέλ συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ η ομάδα της Βραζιλίας θα διατηρήσει το 30% των οικονομικών δικαιωμάτων, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024.

Υπομονή λοιπόν εντός των επόμενων ωρών, που αναμένεται να «σκάσει» η ανακοίνωση και πιθανόν να υπάρχουν λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στην προετοιμασία ενόψει του μεθαυριανού επαναληπτικού με την Ζαλγκίρις στο «Αλγαμέγα», συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και η προσπάθεια της Πάφος FC θα είναι να ανατρέψει το 1-2 και με πρώτη ευρωπαϊκή νίκη να προχωρήσει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Μόνο ο Κορέια δεν υπολογίζεται, που είναι τιμωρημένος. Για τον Κβίντα, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. «Όταν θα έχουμε κάτι θα ενημερώσουμε» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More